Kalas-tajm.

Damen min är inne i en period av "kan jävl" och "min, jag, Tyjas". Och hon är ju som många vet fruktansvärt tjurskallig (iiingen aning om var det kommer ifrån? ;))

Hursomhelst så skulle vi iväg och fira favvo-Snåuf igår och Tyra skulle ta på sej sina kalas kläder. När jag plockade fram blöjan hon skulle ha så skakade hon bara på huvudet, "tjosoj" skulle hon ha och givetvis gick detta inte att förhandlas bort. Ok, tänkte jag och kastade ner ett par extra byxor i väskan innan vi gick.
På kalaset satt hon snällt och käkade alla dess olika kakor och fruktsallad och var hur nöjd som helst. Drack en hel Mer gjorde hon också. Sen när jag tyckte det började lukta lite prutt fråga jag om hon bajsat och behöver en ny blöja. Näe, sa hon bara och kolla på mej lite finurligt. Shit var min enda tanke. Ungen har ju ingen blöja.

Nu slutade allt himla bra med besök på muggen och inget spill i byxorna. Min fina, duktiga stortjej! :)

Men jag tror mamman måste börja ha lite mer koll. Haha.

Fantastiska människor!

Vilka fantastiska människor det finns på denna planet alltså. Häromdagen mejlade jag på en lägenhet som jag hittade på Blocket. Idag fick jag svar att den tyvärr blivit uthyrd, men killen hade blivit så berörd över det jag skrivit, så han hade ringt runt och hittat en trea på Lövskatan som jag kunde ringa på! Varför han blivit så berörd, det vet jag inte, skrev bara att jag behövde boende, var ensamstående och hade Tyra på Lövskatans dagis, men himla tur var ju att han blev det! ;)

Tack du snälle (okände) man som fixat det! :)

Well hello.

Några få tappra besökare än som hittar sej hit ser jag, till den bortglömda bloggen...



Helt ärligt har det inte funnis tid eller lust till att blogga, då skolan och resten av det lilla liv man försöker hinna med tagit allt för mycket plats!

Det är mycket som händer nu, skolan ska bli klar (för det här året), en tenta kvar, och en inlämning, sen är jag ledig en månad innan jobbet startar, ska bli helt underbart att få bara vara och mysa med världens finaste unge! :)
Lägenhetsfronten ser jävligt mörk ut än, har varit in på Lulebo och lämnat in en sån där ansökan om förtur, så då hoppas vi på lite mer resultat! :) Det tråkigt är bara att jag för ÖVERALLT men inte i stan, vilket är det jag helst av allt vill ha så man har mamsen nära om man behöver akut barnpassning och sånt.
Så nån som vet av ett underbart boende, med rekordelig hyra och plats för barn, hund och mej så hojta högt!


Ute och går "Jävl" (själv) med Benz.



Han Benz flyttar också hem igen, igår var han här och övernattade och till helgen ska han med till Pite, och sen när jag är klar med tentan kommer han hit permanent, eller jag och Pia kommer nog ha delad vårdnad på han om allt går som det ska. ;) Har saknat han en massa, men lite orolig är jag hur jag ska palla med allt själv. Tid är något jag inte har precis för mycket av just för tillfället.
Tyra verkar ha glömt bort sin fyrbenta bror, eller kanske inte helt... Häromdagen när hon satte sej i bilen sa hon bara appropå ingenting; Hundens plats dääär, och pekade i skuffen. När jag frågade om Benz skulle sitta där så mmm:a hon och nickade. Sen när vi väl hämtade Benz verkade hon inte alls känna igen han. Hunden hette han, och lite osäker var hon till en början, men sen släppte det, men Hunden, det fick han oftast heta ändå.
Det är tråkigt det där, hur fort dom glömmer när dom är så där små. Väldigt fort!

Kvällsvälling i vagnen ♥




RSS 2.0