Päron Loka!

Sitter här och tackar gudarna, eller iallafall min karl, för att han inhandlade Loka Päron till mej igårkväll! Svalkar nå så jävulskt efter promenad i tokhettan!



Idag har vi haft besök av Liv, Malin och hennes lillpojk Liam. Tror bestäm att han vart lite småkär i lilla knubbungen min! Tyra var helt impad när han kutade omkring här och härjade, tror jag aldrig sett henne så stilla och tyst som idag..?! Han fick henne till och med att skratta och få sånna där spralliga ryck, vilket det har varit dåligt med på senaste, då hon nu mer är mest rädd för okänt folk. Till och med morfar, och farfar (vilka inte är så hemskt okända, skulle man ju tycka?) får damen att börja gråta nuförtiden...

Nu väntar vi på att pappa A ska komma hem, så man får lite käk i sej, kanske att man åker in en sväng på Kalaset också och glottar på RIX? Om man nu orkar, jobbigt med massa folk ju. ;)
Sen får man se, om man kanske skulle kunna pipa iväg till Malins ballis ikväll?! ;)

Hundkamp på Coop!

När Agge varit ute en sväng med Benz och även varit och handlat lite smått på Coopen kom han hem och berättade att Benz varit i slagsmål!
Medan Agge varit inne på Coop, så hade en gubbe cyklat förbi med sin hund (som var någonslags grå draghund, så vitt jag förstått av det Agge försökte förklara..?) och gubbens hund slet sej och flög på Benz som satt fast i sin stolpe! Men tydligen måste unghunden, som den tydligen var, fegat ur då Benz svarade, då han hade sprungit sin väg upp på parkeringen.
Så jag är lessen, ni som trodde ni skulle få läsa en saftig story om blodiga pitbulls! ;) Hihi.
Ingen av hundarna blev skadade, som tur var, tror mest dom gjorde det för syns skull, så tanterna utanför coopen har något att samtala om resten av veckan, dom har ju sett hundfight, in action! Det var till och med en som viskat till en annan att Agge säkerligen skulle bli biten av våran farliga kamphund (som la sej direkt han såg att husse kom ut, då vågade man minsann inte vara så spännig mer!).

Den stackars attackerade hunden! ;)

Jordgubbar!



Idag fick jag en jättelåda med jordgubbar när jag åkte förbi pappa efter besök och promenad med Ulla, som jag jobbade med tidigare. Gissa om vi legat i varsinn soffa, jag och Agge och tryckt nå?! Såå gott med nyplockade jordgubbar alltså! Det får mej att längta ännu mer till huset jag drömmer om.
Nu ett till måste på listan, jordgubbsland!

Var också och fyndade lite till på Lindex åt barnet. En skitsöt rosa klänning med spetskant, och prickiga rosa leggings till, ett par manchesterjeans (som svettungen kan ha till hösten), och en kortärmad bodysuit.
Kusinernas nykläckta ungar fick sej varsin pyamas, dom också! Jag vet inte vad det är, är det rea så bara måste man ju köpa nå, även om det behövs eller inte?! Haha.

Monday.

Idag tog Agges semester slut, så jag, Tyra och Benz har spenderat dagen själv!
Eller själv och själv, först var CC och Agnes förbi och väckte upp oss på morgonen, sen kom Babsan och Frida förbi, dom hade köpt en jättefin hatthylla till våran hall, den tackar vi för! :) Sen bar det av med dom på promenad och bad med hunden, varm var ju bara förnamnet! Men jag klagar inte (än), gilla läget så länge vi har någon värme tycker då jag! Snart är vintern här, och jag lovar, jag längtar inte... Visst är det rätt mysigt med vinter, men så frusen som jag är borde jag nog bo på varmare breddgrader tror jag.
Hursomhelst, så kom Linn förbi med karl och barnet och drack kaffe och snart kommer min moster med familj och hälsar på! Fullt hus hela dagen alltså!

Sen ikväll ska Benz bli kidnappad av Emilia och Erica som ska ut och knalla med honom, han börjar ju nästan bli bortskämd av alla dessa långpromenader. ;)

Och helgen då? Jo, fredagen var helt ok! Barnet var faktiskt snällt med far sin, så jag var hemma strax efter ett! Åkte lite bil och hann med ett besök på Teaterbaren. Men, bilfolk som man är dröjde det ju inte länge förrän Linda rymde tillbaka till bilen! ;) Men, vet ni? Jag tror jag blivit så där vuxen eller nå. För det var fan inte värt det att vakna med den där baksmällan from hell! Så nästa utgång känns grymt långt borta!

Och tack Elina för att du ställde upp och körde! :)

Jag säger som Arne.



Barnet sover, och har matats till förbannelse.
Nu får vi se!
Men, nu ska jag ut och dricka öl, på krogen!

What to do?

Imorgon har jag och CC planerat en vindrickarkväll och eventuelt en sväng in till stan och socialisera. Men jag har sånna mixade känlor inför detta så ni fattar inte. Inte för att jag inte vill ut. Men för att barnet ännu inte vill ta flaskan som folk utan bara tuggar på den och blir förbannad. Och hur kul är det att vara ute och veta att Agge kanske tampas med en unge som är asförbannad och bara skriker?! Jag vet inte vem jag tycker mest synd om i det läget då? Agge som får ta hand om det, Tyra som är så förbannad, eller Benz som ska ligga hemma och höra det?
Ser ni, jag har redan ställt mej in på att det kommer gå åt helvete. Haha. Men, kanske dom fixar det när jag inte är hemma? Kanske man ska sätta chaffis på bilen, så är man hemma  snabbt om det krisar? Kanske det där samvetet inte är allt för tungt ändå?
En kväll den här sommaren ute är allt jag begäääär. Please, älskade barn bete dej och var snäll med pappa! ;)

Livat.

Jag är ju en sån där vanemänniska in i själen. Och jag måste ju erkänna att trots jobbiga grannar, trappor och trångboddhet, så saknar jag Edefors litegrann. Trots allt var det ju min alldeles egna första lya. Och det var faktiskt ganska lugnt och tyst där, om man jämför med här. Visst, här finns inga grannar som springer i trappen och står och basar sönder fönstrena, vad jag kan tro iallafall. ;) Men, här är det liv, heeela tiden! Vi bor ju precis brevid hertsöleden. Och den låter, kan jag lova. Plus att det är värsta bygget här brevid. Haha, nu är det ju inte så att jag sitter här och tycker att det är jättejobbigt, men ni vet, lite så där störande... Aldrig är man nöjd! ;)
Jag börjar mer och mer inse att jag nog ändå passar bäst i min norrbottensgård ute på landet trots allt!

Ingen som känner sej så där direkt manad att skänka en till våran lilla familj? ;)

Sol, sol, sol!

Och här är vi hemma ännu, fy på oss!
Snart bär det av till byn och utnyttja farsans altan till max. Tror vi ska övertala han om grillning!!
Tur vi bägge har föräldrarna i byn, stadsfolk som vi ännu är! ;)

Whiskey Lullaby.


Folla´me go shopping, yeah.

Idag fick Tyra sej en egen stol! Vi hade tänkt att köpa en sån där basic från ikea för en hunka, men då var våran kära (nu mer granne) Babsan på kaffe och sa att vi kunde ta Fridas gamla som dom hade kvar i källaren. Javisst, tyckte jag och hade väl inga större förväntningar på denna beggade stol. Men tji fick jag!


Ledsen för den (återigen) suddiga bilden.. :P


Minns ni dom här? :)

Det var ju alltså en sån där stol som går att vika till ritbord/matbord på hjul!! Tack Babsan!
Jag minns den vi hade hos morfar i Pajala (som var typ mammas som hon haft när hon var liten eller nå?), det var en sån här! Skillnaden på den här är att den är fan så mycket mindre och mer praktisk, och den är som ny! Och den matchar förjävla bra med resten av möblemanget i köket. Nöjd är ju bara förnamnet!

Sen åkte vi på stan en sväng hela familjen och letade kläder till våran lilla söttjockis, som inte längre får på sej mycket av det hon har.
Det slutade med tokrea på Lindex, gräääjt! Samt en skitsöt t-shirt med old school motiv och prickar och tillhörande tights från KappAhl.



Är även sugen på ett par jeans från PoP, meeeen, jeans alltså, känns inte som om jag vill klämma i min unge i ett par jeans?!

Besiktning.

Varför ska det där ordet ge mej kalla kårar efter hela ryggraden? Besiktning.

Kan ju bero på mitt liv fullt av skrotbilar, som verkligen inte har varit roliga att åka på besiktningen med? Som Golfen som fjäderbenet pajjade på, och höll på att smälla av fingrarna på besiktningsmannen? Eller Plyman, som fastnade i porten, på kanten, för att high-jackersarna hade gått sönder just på parkeringen, och det fick komma fyra gubbar och hjälpa mej lyfta lös den?

Hursomhelst, så har vi besiktning på gamla lägenheten idag. Och jag har ont i magen.

Visst håller ni tummarna på att vi inte åker på allt för mycket att punga ut?

Walk the Line.



Visst missar ni inte filmen va? ;)




Så bra låt!

Rökigt värre.

I det här huset är dom flesta väldigt trevliga, och dom flesta väldigt gamla. Jag gillar gammalt folk. Dom är som.. gulliga på något sätt. Ja, dom flesta då.
För i lägenheten här ovanför, har jag hittat en sån där gamling som jag inte gillar. En sån där som har så lite till liv, så man måste sitta och gnälla och störa sej på andra människor till förbannelse.
Tant Agda och hennes karl verkar gilla att sitta ute på balkongen sin och gnälla över livet och allt annat bedrövligt. Detta har man snabbt förstått efter att ha tjuvlyssnat på dom ett par gånger. Nu har jag funnit ett sätt att ge dom ännu mer att gnälla över. Bara gå ut på balkongen och tända en cigg.
Som häromkvällen: Jag kommer ut tänder en cigg och sätter mej för att i lugn och ro röka min goda cancerpinne. Tre sekunder efter att jag satt mej hör jag världens hostningar. Någon som muttrar: Hon sitter ju och kedjeröker där hela tiden, host host, och titta på askkoppen, titta! Usch, vilken ful askkopp! Host host host, kan man åtminstone inte tömma den där askkoppen?! Nä, här kan jag då inte sitta längre... Varpå det slamrar i en sån där gammal solstol och en balkongdörr smälls igen. Men nu ska ni ju inte tro att Agda nöjde sej med detta. Nej nej, för efter några sekunder kommer hon ut igen. Muttrar något man inte riktigt hör slamrar lite till och går sen in igen. Jag satt kvar och rökte klar min cigg, funderade på att tända en till bara för att.
Eller som igår då vi var ett par stycken som gick ut för att röka våra pinnar efter maten, börjar hostningarna igen. Då rökte vi minsann som borstspindlar allihop.
Imorse så hörde jag att dom satt därute, så jag tände ciggen innan jag kom ut, för att se om dom verkligen fick in så mycket rök på sin ballis som det låter. Jag smög ut och satt och smygrökte denna rökbomb till pinne, blåste lite extra uppåt utåt. Kom det några hostningar eller kommentarer? Nej. Det gjorde ju inte det. Så länge Agda och hennes karl inte hör mej röka, så känner dom inte heller röklukten. Visst är det lite märkligt, och lustigt?

Men hursomhelst, luften är fri, eller hur?
Sen att det råder något rökförbud på balkongerna har jag då inte hört talas om.

Still a mess!

Imorse vaknade jag 10.30!! Hörde Agge knalla runt och lyfta i saker, såg att Tyra sov än, gick upp och kollade klockan och fick en chock! Minns inte senast jag fick sova så länge, utan att lillplutan varit vaken tidigt och sen somnat om.

Eftersom vi insett att det här med flytt och städning inte funkar om man drar med sej Tyra, så stannade jag hemma och kockade mat åt alla mina duktiga arbetare som städade i gamla lägenheten. Kändes så jäkla skönt att slippa gorma på med en grinig unge, som är less på att sitta/ligga i vagnen efter en stund.
Medans jag kockade passade jag på att packa upp lite fler flyttlådor, känns ju som att dom aldrig tar slut! Men som tur är har vi ju Tyras lilla rum att använda som lådförråd, tills dom är tomma, så man slipper ha dom framme så man ser dom hela dagarna. Förhoppningsvis kan vi snart börja fixa där inne också, det sista jag vill är att vi ska slöa ner oss och låta det stå som det gör, icket att det ska bli ett förråd!

Imorgon ska flyttstädningen finslipas och vardagsrumsgolvet bonas, sen är vi klar med gamla läggan, så underbart skönt! Sen, slänga allt jag petat in i lillrummet som inte hittar någon plats här. No more spara på skit!

Ett stort tack till mamma och Tara som kom och hjälpte till med städningen!

Vikingaskeppsbordet där, ja.

Brun: Det där vikingaskeppsbordet var för stort för vårat lilla kök, så det är nu mer ett matsalsbord i vardagsrummet! (No need to worry, jag har inte slängt det eller något sånt dumt!) :P
Bilder ska ni få se, då vi fått upp skötbordet och matsalsbordet slipper agera det.

Idag har jag och Benz hunnit promenera till gamla hemmet och hämta cykeln och lite smågrejjer, samt fixa lite på ballis, medans ungen och karln legat och dragit sej i sängen, tror dom till och med somnat igen?! Snart blir det till att sparka upp dom och åka och rensa gamla förrådet, var och kikade igår, hade totalt glömt bort hur jävla mycket skit jag gömt där inne. Varför, varför, sparar man på sånt man aldrig mer kommer använda, eller ens vill se igen?! Har en liten föraning om att det kommer bli en Nu skiter vi i det här och slänger hela skiten -a la Linda.
Sen fusklaging av vardagsrumsgolvet som var i närkamp med ett murblock, och förlorade och fick sej stora brännskador på köpet.

Perstorp.

Idag fick vi ett lite bättre bord till köket, än vårat tillfälliga balkongbord vi haft hittills.
Så nu får ni nyfikna en liten förhandstitt. ;)



Ett sånt där gammalt Perstorp-bord, och gamla stolar till, retrooo!! :)
Återigen har jag Agges föräldrar att tacka och bocka till!

Växer på bredden och längden!

Idag när jag skulle ta på Tyra ett par byxor, vilket hon inte haft på sej på ett tag, då hon varit somrig i kjolar och klänningar, insåg jag att hon är i stort behov av nya kläder, framför allt byxor! Hennes mjukisar sitter mer som typ.. tights. Lite lätt osnyggt så där. :P

Så, alla som känner för klädinköp till lilla pyret, tänk BYXOR! ;)
Typ.. storlek 74.

Så ni vet!


Lilla älskade knubbis!

Dom kallar oss mods.

Ta din gamla cigarett och cykla till Bahamas för fan asså...! Haha, så klockrent!



Äntligen!!

Nu sitter man här i nya lägenheten. Med dom nya tapeterna och möblerna på plats. Och är bara så jävla nöjd. Nöjdare kan man nog inte bli! :)

Har suttit på balkongen idag och studerat pensionärerna här på gården. Utanför typ varje hus har dom satt ut bänkar och lite omaka stolar och sånt. Och nu förstår jag varför. Pensionärerna har dagsstämma dagligen vid sina portar. Och det ser så jävla mysigt ut, alla hejjar på alla, någon cyklar förbi och stannar och surrar lite skit. Ingen stress i världen.
Det känns lite som att ha flyttat till ett gruppboende för gamlingar på något sätt. Haha. Men vad ska man förvänta sej då ett helt höghus här brevid har tillägnats till 65+arna?
Lite skillnad från Edefors, där man knappt såg till grannarna, och när man såg dom fick man knappt ett hej i trappen. Eller dom andra man såg ofta och hörde desto mer, oftast om nätterna...

Nu ska vi krypa ner i sofforna och se film och trycka chips och Cola, för det är vi lätt värda!

Och Agges föräldrar ska ha så sjukt mycket tack för dessa dagar och all hjälp vi har fått!!

Soon!

Egentligen är jag alldeles för trött för att skriva alls, men en liten uppdatering av dagen måste man ju hinna, då man tapetserat för första gången i sitt liv! :) Och rätt bra blev det faktiskt också, måste jag ju säga!
Men karlarna ska ha den mesta credsen, då dom stått hela dagen och hängt upp tapeter, strax innan tolv var dom hemma först!
Nöjd är bara förordet på hur resultatet med dom nya tapeterna är! Sovrummet har jag dock inte sett då det var det dom höll på med då jag var tvungen stanna hemma och natta gullungen, som föresten skött sej utomordentligt duktigt hela dagen, som hon spenderat med farmor sin!

Nu blir det sova, baa sova, då flyttlasset går imorgon!

FTW 666

Hahaha! Den här var ju nästan värd att köpa, bara för reg. numret! :P

http://www.blocket.se/lulea/Volvo_245_m__regnr__FTW_666_22541835.htm?ca=1_9&w=0

It's all work, work.

Rolla, pensla, spackla, slipa. Dagen D har börjat.

Medans jag stod i klädkamrarna och rollade och penslade, stod Agge och hans far och slipade väggar så hela lägenheten var dammig, och dimmig, as hell. Även Barbro var och hjälpte, snäll som hon är!
Jag gjorde ett halvhjärtat försök till att göra dessa små rum lite bättre och ljusare. Resultatet är jag inte särskilt stolt över kan jag då säga, men men, så är det då man inte fått sova ordentliget natten före, då man haft ett barn som velat äta, och gormat på och ätit, somnat, velat ha mat igen, somnat, och så har det hållt på.
När klockan ringde där vid sju var mina stackars ögonvitor allt annat än vita och pigga.

Imorgon börjar tapetseringen.

Tvättstugan är bokad.
Lådorna ska fyllas klart.
Samtidigt som barnet ska matas och hunden ska rastas.

Jag hålller mej nog hemma imorgon och styr det, får karlarna ta hand om upphägningen som ska pryda väggarna.

Nu, en folköl, pizzaslice, bad och Sängen med stor S.

Gosh, vad jag längtar tills det är klart!

Fullt upp!

Sitter här mitt bland alla flyttkartonger och är sååå trött.

Idag har det varit full rulle hela dagen, började med att åka och inspektera systers bil, som hade tappat sin spoiler fram igår, och syrran var orolig över något blött under bilen, så snäll som man är åkte man iväg och checkade vad för fel som var trasigt. Hittade däremot inget fel (förutom det då att den saknade en jätteplastbit).
Gasade sen vidare och plockade upp Räkan, åkte till Lulebo och hämtade ut nycklarna och fick en stämpel på pappret för tapeter, åkte till Edefors och matade barnet medans Shrimp fixade med tvätten hon höll på med samtidigt. Drog vidare och hämtade ut massa tapetrullar, färg och spackel.
Snål-Lulebo har visst dragit in på resurserna rejält, så det var allt vi fick. Inte ens slippapper fick man hämta ut längre... Efter det blev det OK och köp av lunch och Kvinnojouren och låna en sån där vagn på två hjul för att få med sej så många kartonger som möjligt i ett svep vid flytt. Sen hem och käka.
Tyra fick sova i lugn och ro hemma ett tag, innan det bar av igen, nu hade även Agge kommit hem och joinat, mot lägenheten och kolla läget och lämna tapeter.
Där var det mindre kul.. Tur vi bestämde oss för att tapetsera om i princip allt, för väggarna såg rent förjävliga ut! Flottfläckar överallt, till och med hallen! Skitigt var det också, smulor i köket, hår i toan och skräpigt på golven. Sen när jag ringde och frågade om lägenheten alls var besiktigad så hittade han jag pratade med inget protokoll, skumt! Men han hävdade bestämt att den var besiktigad i tisdags, men Erik som gjort det hade gått för dagen, så han skulle ringa på måndag... Men vad fan, då har vi ju redan börjat greja på!
Ajja, sen när vi åker iväg hittar jag en fucking P-bot på rutan. Där brast det och humöret sjönk som en sten i havsdjupet. Åkte till Lulebo (igen) och hämtade ut parkeringstillstånd, för att slippa fler ruinerande lappar, och sen äntligen hem.

Det blev pizza till middag, ork till annat fanns inte.

I morgon ska vi börja med allt. Jag ska måla köksskåpen, Agge och hans far tapetserar, medans hans mamma är med Tyra och Benz.

Och packa lite till.

My Little Pony.



"Hon luktar ju... My Little Pony!"
utbrast Snåfur-Slut idag då vi var och strosade på Storheden, och hon fick hålla barnet medans jag gick på urinoaren.

Alltså, är det bara jag eller minns jag helt fel, men luktade inte dom där pastellfärgade jätteögonen typ, söt parfym?!



Skills!

Idag blev en sån där slapp-dag, där vi i princip inte gjort mycket vettigt alls. Största bedriften var att åka och köpa hund mat och hälsa på CC och dricka lite kaffe och surra. Hann även med en kort prommis med Babsan och Tyra fick grejer igen av henne, två strumpbyxor hade hon bara varit tvungen att köpa. :P Tror det är någon som är sugen på en till liten en att köpa småkläder till?! ;)
Tog igen slapp-dagen med en cykeltur med Benz på kvällen. Vi hade visst cyklat med regnet hack i häl, småregnade bara lite, men sen där vi kommit hem igen började det ösa, tuuuur måste man ju ha någongång iallafall! ;)

Idag hos CC har Tyra visat skillsen igen, sicken brud! Sitta i stol kunde hon minsann, och vi kunde inte låta bli att låta henne smaka av Agnes mat då hon käkade och Tyra tittade avundsjukt på. Trodde väl att potatis och palsternacka inte skulle vara favoriten direkt, men inte en endaste droppe av det spottades ut! (Men så matglad min kära knubbis är, så borde jag kanske ha fattat att all mat är gott!? Haha.) Nu fick hon bara några toppen-av-skeden skedar men ändå!


Kolla jag kan!


Mumma!

Jag längtar!

En vecka kvar till flytt. Eller inte ens en vecka kvar tills vi får nycklarna. Att jag längtar. Ska bli så skönt att slippa gormet med att ta sej ut, ner i källarn med hund, unge och väska och gorma sej in i hissen och ut.
Slippa vissa grannar och deras spring ut och in om nätterna och bilarna som står utanför och tror att dom har någon slags V.I.P parkering utanför porten.
Mer utrymme och förvaring.
Jag längtar till jag äntligen får min klädkammare! Agge har sån tur att han får en egen lite mindre, så han slipper mina kläder som tar all plats.

Nu ner till tvättstugan, förhoppningsvis sista gången jag ser den med! :p

Home, sweet home!

Äntligen hemma, är allt jag kan säga!

Visst, det är kul att åka bort ett tag och komma ifrån vardagen och så vidare, men herreguuuu, vad skönt det var att kliva in genom dörren och se hemma. Sätta sej i soffan och bara vara.

När vi drog från Pajalanta idag for vi förbi i Finland och hälsade på farmor och farfar innan vi styrde kosan hemåt. Även min faster var där, och min kusin Anna, med sin stora mage och stora pojk! I kring jul, när hon var hos farsan och hälsade på, var han en liten bebis än, nu var han ju stor och kuta runt och surrade! Rätt kul att se och hära små knattar surra på finska måste jag då säga.
Min andra kusin hade fått sin knodd i natt, och snart kommer Annas andra barn. Shit, vad många barnbarnsbarn mina farföräldrar har, och jag är så sjukt glad att dom får se dom innan dom dör!
Hoppas verkligen vi hinner åka till grannlandet igen, innan sommaren är slut, och att vi hinner stanna lite längre!

Insåg just att det här var första gången Tyra var utomlands också! :P


Agge och Tyra power-napade på soffan ett tag.


Kusinerna och sysslingarna.

Födelsedagstårtor!


Buffén vi käkade hemma hos mamma i onsdags.


Smörgåstårtan vi tillverkat!


Mamma gjorde blomsterarangemang av dom få blommor morfar har på gården.


Ett till arangemang och herrgårdstårtan.

Nu längtar jag bara till man får smaka dom också! :P

Morgonens Jukebox.



Fast det var väl dagens understatement, när man t o m drar med sej datorn till skogen! :P

Saknar!

Jag och Agge har sällan sovit ifrån varann. Faktiskt så har det bara hänt en enda gång sen vi träffades! Och då var jag så hög på morfin (när jag låg inne med värkar på BB och fick sovdos) så det räknas inte riktigt. Idag ska jag sova utan min älskling, då han kommer först imorgon.
Shit alltså, vad sängen kommer kännas tom, tur jag har man andra lilla älskling här och snusa på iallafall!

Moderniteter.

Wiii, glömde säga att vi drar till Pajala idag. Och här sitter vi nu. Drog med mej datorn, då vi skulle åka på Telia innan vi drog och skaffa mobilt bredband, men det var slut(?!)! Vaddå semestertider och folk inte klarar sej utan internet? Haha.
Hursomhelst så drog jag igång laptopen och skulle bara kika om jag kanske hade sån tur att någon hade ett oskyddat nätverk. Och håll i hatten, jag hittade ett. Och jag som trodde att dom inte ens hade sånna moderna saker som datorer och internet här på Nygatan i världsmetropolen Pajala. Se, vilka fördomar man har och hur fel det kan bli! ;) Så, jag sitter just nu på ett stulet internet. Sikken buse man är! :P
Morfar kom just och kollade på datorn, "Det ser ju ut som en TV" konstaterade han. Sen frågade man vad man egentligen ska ha den till, "Bara leka med, eller?" Tror nog jag ska visa han några jakt-sidor, eller att man kan se på TV, fast välja vilka program man vill, och när man vill se dom, och när jag berättar att det dessutom är helt gratis, så lär gubben bli impad, tror jag!

Just ja, ska även tillägga att KLICKA HÄR Staffan, ska du få se på din systerdotterdotter!

Jaaaa må hon leeeva!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är min mammas födelsedag!!



Grattis, nu blir du officiellt TANT! ;)



RSS 2.0