Tyra-besök.

Idag har vi fått besök av mormor, moster och gammelmoster. Jösses vad presenter Tyra fick!! Och så fina grejer. Tokshopparen gammel moster kom med tre hela påsar fulla med fina saker!
Och min fina mamma lagade köttfärssås och pasta, medan jag var fullt upptagen med att vara matmaskin som vanligt. Inte konstigt att hon knappt tappat nå av födelsevikten, med tanke på mängderna hon stoppar i sej.

Imorgon ska Tyra få besöka av morfar sin och Johanna. Sen kommer farfar och faster på kvällskvisten. Onsdag har mormor och Parvis bokat in en tid. Haha. Full rulle kommer det nog vara hela den här veckan skulle jag kunna tro.

Äntligen!!

Nu sitter vi här hemma i soffan, med våran alldeles egna lilla Tyra!

I torsdags kom hon, 14.24 och vägde hela 4050g och 53 cm. Tror nog hon blir lika lång i rocken som far sin.




Fler bilder kan ni hitta på min pixbox.!

Snacka väntans tider, liksom...

Jag börjar ju helt seriöst tro att ungen inte vill komma ut. Är det så jävla bra där inne??

Gårdagen bestod då mest av att bara vänta och vänta, lite små värkar och en jävla massa sipprande. Men ingen unge.
Sen åkte vi in på koll på Sunderbyn, på väg in satte en värk igång. Yeah, äntligen, var ju min tanke. Hade småvärkar medans jag satt fast i den där härliga mätmaskinen som jag aldrig kommer ihåg vad den heter. På väg ut började en rätt ordentlig. Och i bilen hem, och hemma. Tackade gudarna för sovdosen jag fått med mej, svalde pillrerna och däckade. Nu vaknar man, och vad fan. Ingenting. Inte ens en liten förvärk. Och jag är inte ens trött, nu när jag hade kunnat sova, utan smärtor från helvetet. Verkar ju som att det inte bara jag som gett upp om att det kommer något. Knodd har nog också gett upp. H*n vill stanna där inne, verkar vara rätt trevligt ändå, varmt och skönt, med en slang som matar en. Magen känns som, mindre på något sätt, eller är det jag som vant mej? Don't know.
Men hur man än vrider och vänder på det, är den ju ute senast fredag iallafall, känns ju rätt skönt att veta. 

Agge sover. Äntligen. Funderade helt seriöst på att be om en sovdos till honom också, då vi var där. Stackarn såg ut som sju svåra år. Tror fan det nästan är värre för karlarna på sitt sätt. Dom känner inte smärtan, men måste lika fan vara med och SE den. Jag säger inte att det är mer synd om dom än oss som faktiskt ligger där och har dom, men kul kan det ju inte vara iallafall.

Och Arbets har ju tagit sitt pris. Imorgonbitti halv nio MÅSTE Agge vara i Kalix på något slags test för lastbilskortet, är han inte där då, får han snällt vänta på en ny tur, kanske senare i höst. Fast då får han ju givetvis inte jobba något i sommar, för då tappar han chansen och får börja om på scratch. Det faktum, som han upplyste tanten om mer än en gång, att mitt vatten gått och att det kunde komma en liten bebis när som helst, spelade ingen roll, är han inte där halv nio tappar han chansen. Och nej, det går inte att ta tidigare, eller några dagar senare för den delen. Halv nio i Kalix eller ingen utbildning. Seriöst?!
Men CC skulle komma och ta över hans pass imorgon, så han lungt kan åka iväg, utan allt för dåligt samvete.

Så får vi bara hoppas på att Knodd vill vänta några timma extra på att komma ut då, så farsan inte missar hela grejen!

Snabb uppdatering.

Igår blev det en vända in på förlossningen då vattnet gick. Idag har jag bara väääntat som vanligt. Vatten men ingen unge. Krääp. nu ska vi in på koll, kanske den kommer nu då? Ajja. Nu vet ni.

Min, bara min!

Sitter och ser på Cops och väntar på mat. Haha, så bra program alltså! Bara ytterligare ett till bevis på hur idiotiska dom flesta amerikaner är. Tråkigt bara att se hur jävligt det är att vara fattig i ett annars rätt så välbärgat samhälle. Rika och fattiga. Så tror jag faktiskt, på fullaste allvar, att det kommer se ut här också. Om det inte blir någon ändring snart.

Måste bara skryta om min fina karl. Nu kockar han åt mej, kotletter, barbecue pommes, sallad och kantarellsås! Det ni! Och fixar och dona gör han nu när man är i Barbamammas-size. Han är helt enkelt guld värd! Som en vän sa idag, jag vill också ha en Agge... Men det finns bara en och han är min, och han släpper jag heller inte i första taget! Så sorry ladies! Hihi.

Sjukt less...

..på att bara vänta, och vänta, och vänta...

Lyckades iallafall dra fingrarna ur och städa RKDn invändigt idag, skulle behöva en utvändig tvätt också, men det får nog bli någon annan dag. Är ju kul om man slipper köra hem Knodd i en sopstation till bil, när, eller kanske snarare om det behagas att komma någon gång. Jag börjar tappa hoppet. Jag kommer nog få gå runt som en Barbamamma resten av mitt liv känns det som.

Skoter-cross!

Trodde att det skulle bli ytterligare en sova-äta-skita-dag idag, men icket!
Agge började smsa vilt direkt då vi vaknade. Sen frågar han om vi ska hitta på något idag. "Javisst", svarar jag utan att veta vad jag ger mej in på. För tydligen så ska vi på skoter-cross-tävling!! Haha. Jajja, bara kliva upp då och börja göra sej klar, hitta kläder som man får på sej och inte fryser ihjäl i. Sen drog vi iväg och hämtade upp Agges vänner Halle och Linda, samt deras lilla knodd Amanda. Tur man har kombi, med hund, barnvagn och full bil var det rätt trångt ändå.
När vi lämnade Luleå var det strålande sol och hur fint väder som helst, men i hålan Älvsbyn mulnade det snabbt på givetvis, men vi tjurade och var där några timmar. Eftersom jag inte orkade mycket annat än att sitta såg jag dock inte mycket av själva tävlngarna, men det var skönt att komma ut bland folk, kan jag säga! När snön började falla och vinden tog i gav jag dock upp, hem bara hem, min svank ville inget mer!
Så, det var bara att packa bilen igen och bege sej hemåt. Men trots min värkande svank och ben och allt annat helvete, så är jag nöjd över dagen! Varit ute i solen, härligt umgänge, lite härlig skoter/bensin lukt i näsan (guuud vad jag älskar den lukten!! Ge mej en skoter nuuu!)  var ändå uppfriskande.
Hade hoppats på att det skulle sätta igång nå, men än så länge verkar Knodd vara allt för bekväm för att komma.

Och några bilder kom jag så klart inte ihåg att ta heller. Krääp.

Sova, äta, skita..

Som vanlig har jag mest sovit hela dagen idag, med undantag då jag gjorde ett ryck och dansade runt med dammsugaren en sväng.
Jag måste ju vara den tråkigaste flickvännen i världen för tillfället. Hörde Agge när han pratade med sin vän Davve idag, "hon bara sover hela tiden.." Sen smet han iväg. Och inte gör det mej något, då får ju jag sova ifred! Haha. Sen fick jag även höra att allt jag gör är sover, äter och skiter, och duschar ibland. Haha. Och jag hade fan inte kunnat säga det bättre själv! Sova, äta, skita, sova, äta, skita, sova, äta, skita, that's my life people! Återigen. Mat och sov-klockan är på!

Fast ikväll hade jag faktiskt tänkt att hålla mej vaken ett tag, älsklig skulle gå med Bajzen till Coop och köpa chips, gurka och dipp! Faaan så gott! Fast chipsen får han nog behålla för sej själv, vill ju inte överskrida 30-strecket i viktuppgång.. Om jag nu inte redan gjort det. Yeah, det är sant, jag har gått upp typ 60% äv min egen vikt sen detta startade...

Mat och sov-klockan.

Nu förstår jag vad folk menar med att man är astrött och bara sover sista tiden. För det är i princip det jag gör, hela dagarna. Om jag inte går runt i en sån där trött dvala. Eller äter. Och bara är.
Idag sov jag till ett, vaknade, åkte med Agge och hämtade fulgolfen, körde hem, la mej igen. Jag hade lätt kunnat gå och sova nu, eller helst för flera timmar sen. Men först äta. En sova.

Jag känner mej som Skalman.

Fixardag!

Idag har vi varit och rännt runt på Storheden, kollat på utemöbler, handlat och letat hallgrejjer, eftersom den där disco-hängarn vi bestämt oss för att köpa, givetvis var slut och skulle komma i april. Men det är ju nu vi behöver något att hänga våra jackor på!

Sen bar det av hemåt för lite vila, innan vi satte igång med middagsförberedelser -mammamiddagen blev här idag! Så vi kockade ihop paj, en med köttfärs, feta och oliver, och en till min krångliga veggo syster, med massa grönsaker och spicead med chili. Lite sallader till och chokladpudding med grädde till efterrätt. Vilka mästerkockar vi är! Haha. Men faktiskt, så vart det sjukt gott. Trots att alla åt till vi höll på att rulla från bordet blev det kvar massor, perfekt för att frysa in till när vi kommer hem med Knodd och inte orkar laga mat! :)

Jag har även fått hem RKD idag, och det mesta var fixat! Iallafall det vesäntliga, airbagen i passagerarsätet är bortkopplad, han går att slå av på nyckeln och nå stödlager var bytt. Tyvärr så är det fortfarande något som typ skrammlar, men det är inte akut, så det får man väl ta en titt på själv sen när man inte ser ut som mumin-mamman, och känner sej som en heller.

Och nu på kvällskvisten har vi fixat det sista med spjälsängen, så nu är den helt klar också! Härligt!

Kom nu Knodd, vi är färdiga!

Dagens Jukebox.

Måste ju vara en av dom bästa musikvideor som gjorts genom tiderna!! Haha.



Sprickfärdig.

Jag vet, jag har sagt att det inte blir magbilder och sånt tjafs, men seriöst. Nu spricker jag snart...



Fjortispoäng/Vuxenpoäng.

HAHAHAHA.

Hittade just två tester, hur fjortis/vuxen man är. Min ålder borde vara 32.1 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse, men samtidigt är jag 25.9% fjortis.

Det var som fan.

Vårstämning!

Jag har bara ett ord att säga; Vårkänslor!!!!

Så härligt alltså med sol och att höra droppandet ute på balkongen, då vet man att det är vår!
Jag har till och med släpat mej ut på en promenad, en kort sådan, men ack så skön! Jag, Räkan och Benz gick runt "mutantsjö-ängen", längre än så pallade inte mina ballonger jag går på. Men, jag har fått frisk luft, sol och härligt sällskap, det är guld värt alltså. Tyvärr så lyckades Benz plumsa i blötsnön så både hans "stövel" och socka blev dyngsura, hoppas det inte blir mer gorm med tassen och klorna av det, nu när det börjat läka så fint... Snart kanske han blir normal, hans stumpar till klor börjar ju växa.

Denna låt får hela jag att bli så grymt i stämning så ni fattar inte! Lulecruising, iskall bira, polerad och blänkandes RKD och Vårstämning (med Pinks, inte Snowstorm men den fanns inte på You Tube, så ni får nöja er med den här.) Guuuud vad jag längtar!


Söndag.

Idag har det för en gång skull inte varit en sån där seg söndag som alla andra. RKD är nu inlämnad för lite kärlek och omsorg, och om allt går vägen kommer vi äntligen slippa skrammel och vibrationer och att behöva varva ihjäl han. Förhoppningsvis. Bara Knodd inte bestämmer sej för att komma nu då, när vi bara har lillgolfen, kan bli lite svårt att få in en barnvagn i den lilla skuffen. (Som vi knappt fick in en kartong med grejjer i ikväll). Och ändå är det bara en pytteliten 10" med pytteliten låda som bas där bak.
Lådan fick vi idag när vi var och firade Agges mormor på hennes fördelsedag, fläskfilé med potatisgratäng och någon slags marängtårta till efterrätt. Yummi!
Men vad jag egentligen ska komma fram till är då denna låda, som är full med lakan och sånna där "kisslakan" och omlott-tröjor mm, såå bra, nu är allt komplett!

Så när som på Knodden då.

Tidsfördriv.



Vad heter din hund?
När jag hämtade honom hette han Bobbo, vilket jag aldrig kallat honom för, så han fick heta Knoddas, framtill det bestämdes för Benz. Men ibland heter han Bengt, eller Bengtti. Eller Bajzen, eller Prutten. Kärt barn har många namn.

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
Benz fick han heta, för att han älskade att åka bil redan som liten. Han kunde till och med sura ihop och försöka fly tillbaka till bilen och sitta och skrika brevid och hoppa för att ta sej in igen då man lyfte ut han.

När är din hund född?
9 april 2006 (fast nu blir jag osäker, var det 8:e, eller 9:e?)

Vilken ras är den och vilken färg har den?
American Staffordshire Terrier. Och röd med vita tecken.

Vad väger din hund?
Kring 35 kg skulle jag tippa på.

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
Av Therese här i Luleå, 12.000.

Varför valde du just den rasen?
Hade faktiskt inte funderat så mycket just på AmStaff och egentligen skulle jag inte ens köpa hund just då. Men så frågade Therese om jag kunde ha honom medan hon var och lämnade valpar i Stockholm. Det slutade med att jag ringde och sa att hon inte skulle få tillbaka hunden. ;)

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Har funderat på utställning tidigare, men nu när han är kastrerad känns det rätt meningslöst.
Att tävla är nog inte helt enkelt våran grej. ;)

Är hunden rädd för något?
Nja, rädd och rädd, han är rätt mesig i allmänhet.

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Nej. Och inte för någon annan orsak än att nästa hund ska bli en liten hund. Så en dvärgpinscher-lillasyster till Benz kanske det blir, när han blir gammal och visare, och våran kommande Knodd blivit större. :)

Kan hunden några konster och lydnad?
Lydnad, så som sitt, ligg, fot, hit osv, ser jag som en självklarhet.
Annat "tjafs" han kan är morra, rulla runt, skall (när han vill) tass och andra tassen, sitta vackert, stå på bakbenen, "inte röra", och säkert massa annat jag inte kommer på just nu.



En sån där tamburmajor.

Storheden och jakt på hallgrejjer med mamma stod på schemat idag.
Vi har kommit på att vi vill ha en sån där tamburmajor, som det visst heter, till hallen. Lättare sagt än hittat, kan jag ju bara säga. Vi hittade två stycken, på hela jävla storheden. En ful och en ännu fulare. Fast, nu så här i efterhand och med lite betänketid, så kanske ful nr1 var så ful så den blev fulsnygg?! Denna vita pjäs(även kallad disco-hängarn av mej), med små glaskulor med bubblor i, längst ute på krokarna och marmorfot kanske inte var helt fel ändå?
Varför var jag så dum att jag inte fotade detta magnifika underverk?

Istället blev det att köpa nya fluffiga täcken och en madrass till spjälsängen, och gnälla på mamma, som skulle se på precis allt i varenda affär vi var inne på. Mamma köpte sej en skinnjacka, en sån där ungdomsjacka. Haha. Men den passade faktiskt på min gamla mamma. Jag hittade en jättefin väska, men den var lite för dyr för våran budget, så för husfridens skull fick den stå kvar där på hyllan och glänsa i all sin prakt.

Nu får jag visst inte sitta vid datorn mer för min kära hund, som vill ha uppmärksamhet och puttar på mej och trycker på alla tangenter.

Onda Linda i farten.

Har vakat som vanligt i natt, vaknade av larmet på mobilen (eller egentligen var det Agge, som försökte få min uppmärksamhet om att den larmade..), klev upp, kollade Lulebos sida, käkade frulle, duschade och skulle göra mej klar så vi kunde åka iväg och göra lite ärenden. Men vad gör jag? Jo, tänker att jag bara ska vila lite efter duschen, lägger mej i sängen, och så vaknar jag och klockan är över tolv och mitt humör är verkligen skit. Jag är bara så där tokjävlaförbannad. Kliver upp och skäller på stackars Agge, som sitter i vardagsrummet helt oförberedd på mina aggressioner, går och sminkar mej, skäller lite till, käkar någon macka. Och nu har jag tjurat ihop här i soffan med datorn i knät.
Tror nog jag ska ta och försöka fånga det lilla vett jag har kvar och kanske be om ursäkt för mina anstormningar och åka och göra dom där grejerna. Om jag nu har sån tur att Agge förlåter mina vredesutbrott. (Oftast har jag faktiskt sån tur att han har överseende med hormonerna..) :)

Visst ja, tipsen om att kuta som en dåre i trapporna funkar tyvärr inte. Har sånna jävla foglossningar så det är strängt förbjudet, plus att det skulle verkligen ta död på mina fogar!

Sätta-igång-test.



Nu blir det att testa CC, Malins och Lindas tips då. Massor med ananas och grape and tonic. Ni lär ju märka om dom funkar eller inte.. ;)

Dumt bara att försöka klämma i sej allt det här efter att man varit hos mamman och käkat renskav i massor, och efterrätt. Jag mår lite smått illa.

Måste bara säga...

...att vi är så jävla duktiga!
  • Tvätta. -Check!
  • Städa. -Check!
  • Tvätta RKD. -Check!
  • Dammtorka. -Check
Nu bär det av mot den stora staden och mamman och middag, hääärligt!
Sen ska jag testa lite fler sätta-igång-tips jag fått, tydligen så behövs det flera ananasar. Och så ska man tydligen dricka grape and tonic. Jag är inte den som är den, klart som fan jag testar, för nu ska Knodd uuuut!

Sommaren i city.

Så härligt väder ute idag alltså!

Vad ska man hitta på idag då? Agge ska åka och tvätta RKD med Benz och Hälle, och här sitter jag. Stor och otymplig. Haha. Justfan, tvättstuga hade jag ju också. Blir väl att sitta här och poppa gamla klassiker då!


Bilen som ingen vill ha.

Hahaha! Verkar som att killen ångrar sitt köp..??


Otålig.

CC kom förbi  med "smalpaj", dvs. äppelpaj med mindre socker och smör, men gott var det. Bara dränka den i vaniljvisp, så är det gott och onyttigt, som det ska vara.. ;) Så vi har suttit här hemma och druckit té och Cola i massor, surrat skit och längtat till våren, värmen och solen. :) Och givetvis, tills även min lilla knodd kommer ut!
Agge åkte iväg och kollade på en lägenhet i stan som vi bokat, hoppas vi får den!! Men nu är vi på sjunde plats, vilket känns som långt från att få den..

Nu börjar jag blir riktigt trött på att bara vänta och vänta på att The Knodd ska komma. Fick tips av CC att man tydligen ska sätta igång det om man käkar färsk ananas(??), men det funkade inte. Har varit och promenerat idag, med älsk och Benz, inte det heller fungerade. Börjar seriöst fundera på färdknäppen. Men det känns väl så där otympligt och bara jävligt omständigt och jobbig om inte annat.
 
Gaaaaash, kom uuut nuuu!

Fördomar, eller??

Om man  bor på Edeforsgatan och är arbetslös, så säger det ju bara en sak. Man knarkar.
Iallafall enligt polisen i Luleå tydligen.

Detta var vad en av dom trevliga konstaplarna sa till Agge ikväll då han blev stannad utanför våran port. Seriöst alltså, kan man fan inte få vara ifred hemma iallafall? Återigen. Härligt att ha nya grannar. Att farbror blå ska börja kolla upp alla i huset, verkar ju lite väl.. eller? Nä, nu blir det ta mej fan till att flytta. Hoppas hoppas vi får någon av lyorna vi bokat.

Kan ju bara säga en sak, blir jag stannad igen utanför min egen port, på väg hem, då kommer jag fan inte vara glad.. eller trevlig, för det verkar ju inte heller dom där konstaplarna kunna vara. Och jag bor ju trots allt på Edeforsgatan, och är nästintill arbetslös, sjukskriven iallafall, så jag måste ju knarka. Och knarkare vet inte hur man uppför sej ju.

Resultatet.

Har ju glömt att visa resultatet av vårat slit i helgen!



Hallen, tyvärr så ser man inte riktigt tapeterna.. men det var det bästa jag kunde få till. Dom är i allafall gråa, med vitasilvriga ränder, typ.



Köket och fondväggen som jag blev så jävla nöjd med! :)


No milk today.


I'm the friggin' happiness fairy.



Jag kör en favorit i repris.
Precis så här är min morgon idag. Och precis så här jävla inte-glad är jag. Och mitt kaffe smakar röv.

I sure as hell should've stayed in bed this morning. Och aldrig klivit upp.

God morgon på er också, förresten.

Mannen som talar med hundar.



Smygfotade Benz när han kollade på Cesar. Och vem sa att hundar inte glor TV?

Måleri-dag.

Idag ska vi göra sista piffen, måla dom gulnade väggarna i köket  vita (och jo jag veet, det är smartare att måla först, men vem fan kan vara så smart jämt och ständigt då?). Det behövs kan jag ju säga. Men vad händer? Jo, jag målar en liten, liten vägg bredvid skafferiet. Sen försvinner orken, totalt. Jag orkar inte, jag vill inte.
Så här sitter jag:



Man kan väl säga att jag.. övervakar arbetet.. ;)

Medan Agge är här:



Och det ser bra ut. :)
Så, jag kanske (men bara kanske) tar ta i något snart.. Typ måla klart spjälsängen.. Men bara om jag orkar.

Eller så kanske man ska äta något?? Haha.

Kvällens Jukebox.


Mer skräckhistorier!

Alltså, när det handlar om gravida och barn och sånt, varför ska allting verkar så jävla bra då? Man hör om mammor som berättar om sin underbara graviditet, och hur underbart det var när ungen kommit och hur lyckliga dom var och att det är det bästa som hänt dom och att det är så mysigt att vara gravid och så vidare och så vidare...
Varför hör man aldrig om ömmande fötter så man fan inte kan stå på dom, om fingrar som fucking farukorvar, om bristningar över hela magen, om fogjävlalossningar..?? Visst, man har hört om illamående på mornarna, om konstiga sug, i värsta fall om att någon som har sista tiden varit sängliggande. Men inte så mycket värre än så. Iallafall inte jag, eller har jag inte varit uppmärksam nog?
Sen det som kan hända efter förlossning.. Ska vi ens gå in på dom äckliga detaljerna? Om att spricka, om att bli inkontinent, att inte kunna hålla in fjärtar, att inte kunna amma, att få förlossningsdepression och inte tro att ens barn är ens eget, eller kanske till och med försöka göra sej av med det?

Jag menar inte att man ska höra alla skräckhistorier i ett och bli livrädd för allt vad skaffa unge heter, men lite av det måste man ju få höra också, så man är förberedd.

AJAJ!

Egentligen så skulle jag måla väggen i köket idag. Men, jag orkar inte. Verkligen. Känns som att hela jag svällt upp till det dubbla och ryggen värker som om den var av på rikt. Kan ju ha varit dom obekväma ställningarna igår då jag målade spjälsängen... Som nu måste målas igen. Fan vad less jag är! Ajja, tur karlarna är på bättre humör och hänger upp tapeter nu då :)

Senare bär det av mot G-stad och käka middag hos svärmoster. ;)

Nytt och fräscht!

Idag har vi äntlingen fått nya tapeter i hallen, och snyggt blev det! Nu fattas bara lite grejjer att köpa till, så blir det fina fisken! Agges pappa är en ängels som kom och hjälpte till, samt han mamma, som kom med lunch!
Imorgon blir det att börja med köket.

Kan ju säga att nu är man trött. Passade på att måla spjälsängen när det ändå luktade måleri i hela lägenheten. Måste bara få tag i lite mer färg, då det hände en liten olycka, så färg försvann...
Nu blir det att lägga sej i säng och glo tv tills man däckar, vilket inte kommer ta lång tid känns det som...

Morgonens Jukebox.



Lite kass kvalla, men vafaan, live with it.. ;)

Vacker utan spackel.

Igår fick jag ett ryck och började spackla och härja i hallen, nu blir det frulle, för att sen spackla lite till! :P Fy fan för att hyra ut lägenheten i andrahand till folk som har ouppfostrade hundar säger jag bara. Inte koolt, inte koolt alls! Då får man spackla och slipa och måla och tapetsera och byta skåpdörrar och lister... Great. Ajja, nu blir det ju av iallafall, har ju bara sett ut så här i typ två år eller så.

Dagens Jukebox.


Åbyn.

Igår var jag mamman, och systern iväg på utflykt till Åbyn och hälsade på min moster och kusin, och deras två jätteschäfrar. Länge sen man var dit alltså, kul var det att se dom, är inte så ofta nuförtiden tyvärr...! Käkade go lax på saltbädd och paj till efterrätt och surrade massa.
Är så tråkigt att man inte kan åka dit oftare, men jag har väldigt svårt att tro att det skulle funka med Benz, och två schäferhanar...
På sommaren är det fan guld att hänga där, ute på landet.. ;)

Idag har vi inte gjort så mycket.. Varit på möte, sen  läste jag ut boken och däckade till fyra... Nu håller jag på med en paj. Tanken var först att det skulle bli köttfärspaj med feta och oliver, men eftersom jag insåg att det var älgfärs jag tagit fram, och det passar nog inte lika bra som vanlig, så fick det bli med champinjoner och västerbottens ost istället, yummi!

Nu hacka upp massa sallad till, grööönt är skööönt! Haha.

Make love like a porn star.



Igår började jag läsa denna pocketbok på ungefär 600 sidor, och så jävla bra den var! Har redan läst över halva boken...

Att rekomendera!

Narkolepsi?

Jag tror jag gått och fått narkolepsi eller nå.. Idag sov jag till tolv!? Och häromdagen vaknade man halv två, vad är det som händer? Från att inte sova alls, till att vara totalt medvetslös halva dagen. Skumt det där. Fast i och för sej hade jag ju lite sömn att ta igen från gårdagen sömnbrist...
Hoppade iallafall i duschen och kom på att jag skulle pallra mej till jobbet på visit, har lovat Ulla hur länge sen som helst att komma förbi, men det har som inte blivit av.
Första frågan man får är ju givetvis, Har den inte kommit än? av flera av gubbarna. Näääää, den har ju som inte det. Flera av gubbarna på Volvo ville ju som inte ens tro mej när jag sa att den var beräknad till slutet på mars. Helt omöjligt tyckte dom, kunde ju inte vara länge kvar, eller så måste det vara tvillingar. Detta var innan jul. Gissa ögonen på dom nu när man glider in och ser ut som att man håller på att explodera?? Haha.

Benz har inte blivit bättre alls i sin fot, så idag blev det att ringa och höra med djursjukhuset vad man skulle göra åt det. Svaret blev antibiotika och smärtstillande i ytterligare fem dagar. Så nu kommer vi ha en hund på knarkfyllan i dryga två veckor, men men, bättre det än att han har ont! Snacka det är en apatisk hund man har att göra med.. Han ligger mest och ser allmänt bedrövlig ut och gnäller lite till lite då och då. Stackars liten! Men nu håller jag på och kokar köttsoppa, och tur för Benz, så fanns det ett stort fint köttben i köttet som jag tänkte han skulle få ikväll, så han kanske blir på lite bättre humör. :)

Feelin' dirty, punk?

Nu har vi hängt upp draperiet och fixat lite i toan. Nöööjd!



Shit, vad jag skulle vilja ha lite mer penningar, så man kunnat köpa lite nya möbler, typ en soffa. Manhattansoffan jag hittade kan jag fan inte glömma, en svart svinstor divanskinnsoffa. Hade varit så jävla snyggt!! Men, då är man ju en fattig kyrkråtta, så det är ju bara att drömma vidare då... Och göra om det lilla man kan.. ;)

Vaddå toffelvarning?

Verkligt lycklig kombination, men ibland litet väl rart. Er gillar stjärnorna väl och de talar om att ni borde bli ett riktigt rart kärlekspar. Jag tror att om du får en stenbock vid din sida så kan du få det riktigt bra. Resor och spän¬nande tillställningar vill stenbocken ha dig med på. Det låter så roligt och det kanske blir så också och är det så att ni själva bestämmer och vill bli ett par så kan det nog lyckas.

Harmoniskt och lycklig kombination, samma intressen. Har du glädjen och lyckan att få göra ett möte med en oxe så kan det vara en spännande kärleksstund som du har framför dig. Kanske så pass kärleksfull att du börjar fundera i banor som att den vännen vill jag vara äktad med. Stjärnorna tycker sig höra bröllopsklockor som möjliga för er två.

Haha, var ju bara tvungen att göra det här testet, kändes väl lite väl.. godigoditueshues.
Men det var ju bra, hade ju kunnat stå att vi är som dag och natt, och kommer klösa ögonen ur varann..?

Sugen, någon?



Denna vackra fotölj hittade vi på Wika möbler idag. Vilket klipp, bara tjugo papp för en asful prickig pjäs!! Jisses. Jag nöjde mej med lukta-gott-pluppar till dammsugarn och doftolja med körsbärs lukt, som jag måste testa, by the way!

Sömnbrist.

I natt har man inte fått många timmars sömn kan jag ju säga... Benz hade ju fått ta av bandaget, så tratten skulle ju sitta på. Icket populärt. Så, vi har hållits vakna av en hemskt lessen hund, som grinat och gnällt. Sen när han insåg att det inte funkade och att vi bara ignorerade han, började han istället att boxas på mej med tratten. Yeeey. Kul att få en tatt i nyllet mitt i natten så där.

Idag blev det en sväng av shoppande med min Snåfur, hittade ett svingrymt duschdrapperi, som åker upp så fort jag bara fått vila ögonen i en timma eller två...

Chips, Cola, popcorn, Beck och ÖL!

Älskling kom hem med en påse full i gotta efter att han skjutsat hem sin mor och syster. I denna ljuvliga påse fanns chip och Cola, och olja för att poppa popcorn, och ÖL! Det ni. Det blir ju den sedvanliga alkoholfria, men ändå. Han vet hur man ska göra mej på bra humör han min älskling.. ;)

Eller så var det en muta, eftersom han ska envisas om att se på Beck, vilket jag är så där måttligt road av. Vad är det för fel på det svenska folket? Beck är inte bra!!

Visst ja, gjorde ju en blåbärspaj idag håll i hatten, och den gick faktiskt att äta tillochmed.. :P

Trattar och pajbak.

Morgonen började med att man vaknade av en liten ynklig hund som låg och gnällde utanför sovrumsdörren, han vill ut. Klockan var inte ens åtta, och Agge var oöjlig att få upp, så tjurskallen Linda fick för sej att hon kunde ta ut den stackars hunden. Sagt och gjort. Klädde på mej, och hunden. Sen kom vi till det stora problemet, hur fan skulle vi ta oss ner för trapporna?? Gjorde ett tappert försök att bära ner han, dum som jag är, insåg fort att detta var helt omöjligt, så han fick halta ner själv. Inte lätt när man är trebent kan jag säga. Men efter många om och men, så var vi faktiskt nere. blev inte en så lång sväng, efter kanske 300 meter hade han redan hunnit göra sitt och ville in igen.
Men det var inte in han skulle, det var till garaget?? Så gjorde han sist också när han var på knarkfyllan, skulle in i bilen och ingen annanstans. Det var ju som därflr han fick sitt namn, han Benz. När han var liten så somnade han alltid i bilen, och när man var framme och lyfte ut han, fick han oftast ett utbrott och försökte med alla medel ta sej in i bilen igen!

Idag var dagen D för att ta bort bandaget, hade verkligen önskat att man hade kunnat åka in igen och låta behörig personal på djursjukhuset göra det. Blödig som jag är tog det evigheter innan det var av, eftersom Benz (jag antar att han fejkade mest) skrek hjärtskärande och sprattlade som en tok.
Nu är det iallafall av efter vattenbad och mycket tålamod. Han ligger och tycker synd om sej själv på bädden, med en handuk under och tratten på. Där gissar jag att han kommer ligga till tratten åker av för utgång... Farlig som den är den där tratten..

Själv fick jag något ryck och började baka paj(!), men här sitter man nu, med pajskal och inget annat, då massa ingredienser saknades. Det där med att läsa peceptet innan man börjar baka, jag tror jag ska prova det nästa gång.
Som tur var är agges mamma på väg på besök, så hon får handla med sej dom sista detaljerna.



RSS 2.0