Aoootch.

Veckans läxa:

Köper du en bil med bara en medföljande fjärrnyckel, se till att fort som fan göra en till och koda om.




Annars kanske du tappar den enda du har, och då blir det dyrt. Fuckingjävlaskit dyrt.




Är då glad att jag iallafall slipper bärgare och kan bryta mej in i bilfan med den s.k. verksdagsnyckeln och köra till Müllers (som jag är så sugen på att åka till...)

Idioti.

Jag har hamnat i en diskussion ang. föräldrapenningen och hur den ska delas och inte på en viss relativt känd blogg. Varför jag ens sitter och orkar lägga ner energi på detta fattar jag inte.
En blogg liksom, och en människa jag förmodligen aldrig kommer träffa i hela mitt liv. Varför orkar jag?

Stör mej lika mycket på mej själv som bryr mej, som på idioten med jävligt dåliga argument, jag argumenterar med.




Tenta-ångest.

Åter en dag full i bokläsande och sittande och skrivande. Fingrarna är fortfarande iskalla och bortdomnade av allt skrivande och stillasittande.

Vem var det som sa att studentlivet var fullt i fylla och fest...?

Mamma var hit idag och lugnade mina nerver och kollade på mina svar, känns bättre nu. :)


Längtar som fan till nästa fredag, då man kan vakna upp utan tenta ångest!
Kanske till och med att det blir att fira att helvetet är över för tillfället?

Urk.

Här sitter jag med böckerna framför mej. Luktar svett och har inte borstat tänderna än (för vem fan bryr sej då jag likförbannat sitter här hemma?) med hemtentan uppe på skärmen. Mår aningen illa och känner ångesten krypa fram (för hur i helvete ska jag hinna med detta i veckan?).

Kanske dags att förflytta fläsket ut en sväng och tänka på annat, rasta hundstackarn som bara fått ligga inne hela dagen utan ens en piss-sväng?

Idag är en sån dag.

/ Pessimistkonsulten

Vad ska ni göra ikväll?

Det här ska vi göra:



Det vill säga öla som fan, headbanga, och få tinnitus! :D

Fynd!

Idag fick jag äntligen klart seminarieuppgiften, ett ton lättade från mina axlar! Nu återstår bara dom där andra vikterna, som är betydligt tyngre, men dom glömmer jag för helgen.
Så imorgon blir det fira med öl och rock'n'roll, Volbeat here we come! :D

Efter att jag skrivit klart allt, mötte jag upp Pia och Meja, som följde med till dagis och hämtade Tyra. Dom följde med upp ett tag och barnen bråkade busade på. Min kära plutt har visat sej vara en bully! Hoppas verkligen det är en övergående fas i hennes liv, skämmit då hon håller på och bråkar och puttar på andras barn.

Jag köpte en Reima overall av Pia, världens fynd för 150 riksdaler! Helt perfekt att ha nu innan snön kommer på riktigt, slipper man slita på den nya hon fått i onödan! :)

Dagens fynd.


Sovmorgon!

Imorse klev jag, för första gången sen bäbistiden (om ens gjorde det då?), upp före Tyra! Damen tjorvade lite på natten/morgonkvisten, men då Agges väckarklocka ringde klev vi alla upp, hon fick en ny blöja och välling, och somnade om! Hallefuckingluja!
Min mobil satte igång och spela 06.30, ungen sov vidare då jag tassade upp och rökte morgonciggen utan att behöva stå och blänga in och kolla så hunden inte bli terroriserad eller att hon inte är på bordet/tv-bänken/diskbänken. Gick och sminkade mej i lugn och ro, utan någon som stod brevid och spolade vatten över hela toan och mej och försökte ta mina sminkgrejer. Borstade tänderna och klädde på mej.

Allt detta i lugn och ro! Fatta att jag njööööt!

Det, mina vänner är lyx för mej. Jag verkligen avundas alla föräldrar med sjusovare till barn (och även ni som har den lyxen utan barn), uppskatta det, ni som har det så!

Barn är söta när dom sover! ;)


Idag hade vi Giddens-seminarium, det gick bra. Nu ska jag sätte mej ner och skriva klart inlämningen till detta. Fick en snilleblixt där jag satt i klassrummet och kom på vad jag ska skriva om. Har varit aningen stressad över att jag inte kommit på en enda grej jag skulle vilja studera sociologiskt, eller rättare sagt, jag har inte kunnat bestämma mej, finns ju massa intressant! Men nu, nu vet jag! :)

Shopping @ Shopping.

Idag drog jag och Snåuf ut på stan efter att jag hämtat Tyra på dagis och skulle shoppa inför helgens bravader (läääängtar!).
Kom hem man ett par skinntights (hoppas verkligen att dom är bättre än dom jag köpte från Diva), två t-shirtar och en kofta, halsband, samt ett torr-shampoo. Torr-shampot blev jag pålurad då Snåuf skulle in och kolla om hon kunde färga håret eller inte på frissan. Få se om det funkar som hon sa, skulle tydligen vara som Dust It, men lättare att tvätta ur. Sen fick vi även veta att man hellre skulle använda det än tvätta håret(?!).

Dock kom jag hem utan någon rock'n'roll-utstyrsel till hegen, förrutom tightsen. Kanske blir det en till runda på lördag, om man hinner. Annars får jag helt enkelt gräva fram nå gammalt (tråkigt) ur garderoben.

Givetvis fick Tyra också något, är som svårt att låta bli. Då vi var inne på Glitter och kollade, gick hon runt med stora ögon och pillade lite i alla hårklämmor och armband och allt det var. Hittade ett par hårklämmor med papegojor på "pippiiii!" ropande hon flera gånger och höll i dom och tittade med stora ögon, givetvis smälte mammahjärtat och hon satt glatt i vagnen med pippisarna på väg ut. Sen fick hon en rosa själ med döskallar på, givetvis! ;)

Det är som kul det där med att gå på stan med Snåuf, vi kollar på samma grejer, och dom vi inte kollar på så hittar vi direkt kläder till varann som oftast går hem hos den andra. Tror bestämt att vi känner varandras klädstilar?


Imorgon har vi ytterligare ett till semenarium, nu känner man sej dock inte lika stressad som sist då man vet vad det handlar om.

Slakigt värre.

Vaknade upp där kring 05.30 till det här:



Bäcksvart ute, men marken var alldelens vit. Snö!
Jaaa, jag vet, det kom lite igår också, men det räknas ju nästan inte.

Bjussar en bild på mitt snuttetroll också. Numer ska det vara close ups och inget annat då man fotar henne, om man nu inte hinner ta en bild innan hon ser.



Ungen somnade i vagnen på väg till dagis, och vägrade lägga sej, utan skulle prompt sitta/ligga framåt lutad, i spikregnet. Hunden ville inte alls vara med, så han gick med raska steg och såg så där allmänt lidande ut, medan jag gjorde allt för att hålla vattnet som rann från mössan borta från sminket.
Oh, lovely morning.

*mutterfukker*

Alltså, Müllers i Luleå kommer jag ta mej fan aldrig mer sätta min fot på igen efter att jag varit på ett besök där imorgon. Ba så ni vet!

Förbannades jävla idiot till butiksansvarig alltså. Hur i helvete han ens får stå bland kunder övergår mitt förstånd!





Tråkigt bara att det är en nyare Audi jag äger och ibland faktiskt måste in för att göra vissa saker på bilen.

Organiserat, var det ja!

Blev som lite full i skratt då jag såg hur mitt "skrivbord" ser ut, med tanke på att det är "Organisations- och arbetssociologi" jag håller på med nu.


Igår var en bra dag.

Vaknade innan åtta, pigg som en lärka trots ett par vinglas kvällen innan, morsan hade klivit upp med Tyra och kom ner till en färdigskiten och glad unge!:)

Vi var ju då hos min moster, samt karl och hundar i Åbyn, ett yttebytte litet samhälle mellan Pite och Skellefte, för er som inte vet.

Jag tror det var den härligt friska luften, blandat med en svag doft av koblajja som gjorde susen och höll baksmällan borta.
Kvällen innan innehöll grillad go-mat och alkoholhaltigt, med surr och skratt.

Till sen lunch käkade vi lax på saltbädd, potatis och löjromssås, smarra!
Just då jag käkat färdigt ringde min mobil från ett okänt pitenummer. Det visade sej vara en snäll gamm'gubbe som hittat min plånbok och mobil. Snacka lyckan var gjord! Åkte förbi affären på vägen hem och inhandlade chokladask och triss som hittelön innan vi drog vidare mot Rosvik där tillhörigheterna skulle finnas.
Tackade och bockade för att han ringt, både gubben och tanten var riktigt härliga, och lika glada var dom för att sakerna funnit sin ägare.
Trodde aldrig jag skulle se dom igen alltså. hade dock inte beställt något nytt körkort med en ytterst svag förhoppning att någon vänlig själv skulle hitta dom och höra av sej. Se, det finns hopp för mänskligheten än!

Sen gasade vi vidare, med aningen vemod i hjärtat över att lämna tillbaka farsans S8 som vi fått till låns över helgen, då han var i Suomi och bytte alla dessa oljor och fixade med värmare i mitt vrålåk (som inte alls är någonstans i närheten av farsans).
Viiiill ha!
(Jag vet att du läser det här pappa. Så, jag paxar S8an för framtida ägarbyte, för ja, en vacker dag kommer du sälja han.)

Kunde jag inte ha hittat en sämre bild? Näe, och inte någon bättre heller för den delen.


Jag veet...

..jag är tråkig. Att bloggen är lika händelserik som ett ålderdomshem i Hakkas typ.

Men jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte sätta mej ner och skriva en enda rad jag inte måste.

Tror jag fått en skolöverdos.


Återkommer när jag repat mej.

Hej barra.

Första seminariet avklarat på skolan idag. Äntligen! Stressen har släppt och nästa vecka har vi ett nytt, känns lite lugnare nu när man vet vad det handlar om. :)
Ska sätta mej imorgon och skriva om kvinnans roll i samhället och hur den förändrats sen 50-talet. Mycket intressant! Hade nog kunnat skriva en hel avhandling i ämnet!

Sen vad det blir av denna sammanfatting som egentligen skulle varit induviduell, men blev ett grupparbete, får vi se...

Men vad jag lärt mej idag är iallafall, att ribban läggs ibland lite för högt, vilket tydligt visades idag... Onödigt att stressa ihjäl sej över saker som inte alls behöver vara så stora som man kan få dom till.

Imorgon har förresten halva veckan gått, vart tog den vägen?



RSS 2.0