Bla, bla, bla...

Vilken lördag.. Har sprungit runt med en dammtrasa i handen hela dagen i princip och dammat. Fy fan för solen alltså. Den lyser ju upp allt. Busted, här har du inte torkat, typ... Men nu kanske det håller sej i några dagar iallafall?

Jag väntar ännu på att RKD ska få bli ren och fin. Undrar när det ska bli?

Har skrivit en lista på det som ska göras i helgen.. Kanske är det som gäller för att man ska dra fingrarna ur och ta tag i saker?? Jag har som en tendens att skjuta fram saker, och jag börjar inse att jag inte är ensam heller.. :P

Är som sugen på att hitta på något ikväll, men frågan är ju om man orkar. Haha. Slö som man är.

Vilket värdelöst inlägg det här blev. Intresseklubben noterar, eller?

Här borti sjukstugan.



Nyopererad och nerbäddad.
Lite klemad måste man ju bli då man fått två klokapslar bortopererade... Så nu har han alltså bara typ.. två tår..? Som det kommer se ut iallafall som jag fattat det...

Själv ligger jag brevid den gnällande hunden och gnäller lika duktigt jag med, panodil suger ju balle.

Gudars vad jag tycker synd om Agge idag.

Benz, den drogade hunden.

Blev en spännande dag idag, i negativ bemärkelse.
Hämtade upp Cine och skulle åka och hitta på något, så vi for på MAX, käkade lite och skulle sen ta kaffet på isen, så Benz fick luftas lite. Vad händer? Jo, mitt vad det är så kommer han haltandes och gnyr. När jag tar upp tassen som han inte vill stå på, skriker han. Och jag börjar må illa om inte annat. För av var två klor, den ena stod rakt ut..!! Och bloood i massor. Hujja, jag pallar bara inte sånt. Happ, blev ju bara att sakta försöka ta sej till bilen, med en gnällandes och haltandes hund, kan ju som inte bära han för tillfället...
Iväg mot Gammelstan och akut sjukvård.
Dyrt... Ja.

Nu ligger han här med foten i bandage och drogad till tusen. Imorgon blir det att hämta smärtstillande och ha en drogad hund igen i någon vecka.. Känns som att det inte var så särskilt länge sen sist.

Varför har jag (och min hund) alltid sån jävla otur??

Restless.

Fortfarande hängig som få, men jag är så jävla rastlös så jag håller på att krypa ur skinnet! Agge är och tränar, så här sitter man helt själv.. Haha. Att jag är bra på att tycka synd om mej själv när jag är krasslig! :P

Kanske man ska ta och hoppa i bilen och åka och tanka?? Kanske till och med köra igenom en biltvätt? Agge har sagt att han ska tvätta bilen åt mej, men det brukar ha en tendens att dröja länge innan det faktiskt händer av någon anledning.. ;)

Nä, nu blire ringa och se om man får med sej någon, sen göra nå't!

Bilderna där...

Eftersom jag råkat ta bort alla bilder från bloggen, och dom jag satte in som miniatyrer inte heller går att titta på, så kan jag tipsa om min pixbox, där dom finns nu, för er som vill se. :P

Vad vore livet utan datasnillen? ;)

Tack för hjälpen, igen Linda! :)

Har nu då insett att jag raderat alla bilder i dom tidigare inläggen jag skrivit. Smart jag är. Eller så inte. Jajja. Inget att tjura över, what's done, is done. Nu vet jag till nästa gång. Det vill säga: Rör inget om du inte vet vad du gör!

Idag är jag helt slut i kroppen, har nästan feberfrossa. Men bara nästan. Jag hatar verkligen det här, jag kan som aldrig bli sjuk på riktigt, utan går runt i veckor, ibland månader och är allmänt hängig och snorig. Hellre sjuk som fan i ett par dagar och sen bli frisk, än det här.

Så idag blir det att bara kämpa igenom tvättstugan, vi håller på och tvättar upp alla bäbis-kläder, så man kan packa BB-väskan, det ni!

Vad gör jag för feeel?

För det första Biggan, så vet jag faktiskt inte hur jag har gjort. Gjorde exakt samma sak varje gång jag la upp bilderna, och bara den blev klickbar. Och du, jag tycker du måste uppdatera din blogg lite oftare! :P

Sen, så är det så här att jag har råkat fiffla bort den där headern (visst heter det så?) Linda, hjäääälp, vad har jag nu gjort? Förlåt för att jag förstör ditt fina jobb på min sida... What to do now?

Jag har sagt det och jag säger det igen, när det kommer till datorer är jag ta mej fan så jävla handikappad.

Blodnäsan.

Visst ja. Här är klantarslet i egen hög person.



Här såg det rätt lindrigt ut, efter att jag hållt en isklimp mot ett tag slutade blodet spruta iallafall...

Bilder!

          
  

           



Här är bara en bråkdel av alla bilder som togs! Men erkänn det ser härligt ut? :) Och det var det också, lite kallt om fötterna blev det dock efter två timmar där ute..
Notera den feta brandstatonen dom hade där ute på Hindersön!

Hindersön.

Dagen började med stor dramatik. Benz fick besök av Asta, och mitt i deras tokhärj, kommer Benz farandes och klöser och klöser mot gommen. Något satt ju uppenbarligen fast. Men hur mycket vi än tittade i munnen på honom, såg vi inget som kunde sitta fast. Försökte få honom att dricka, så vad det än var skulle lossna, vi fick han att äta, men inte då heller lossnade det. Sen börjar vi undra om det kanske inte sitter i halsen på han, och försöker få tag på en veterinär, för att höra om man kan komma in så dom får titta på han.
Men, det behövs tillslut inte, då Babsan hittade en liten bit papper (!), typ toapapper, som satt bakom tänderna längst bak. Vips! så var problemet löst. Benz var inte döende längre, och vi kunde förtsätta packa för att göra oss klara för färden till Hindersön med Davve och Carro.

Väl på Hindersön åkte vi runt och försökte hitta en bra plats, så det blev att åka runt på i princip, hela ön. Guuud, så fiiint! Jag har aldrig varit på Hindersön tidigare, och inte visste jag att det var så fint! Känns ju lite som att komma tillbaka i tiden, med alla stora fina norrbottensgårdar. Härligt!
Sen åkte vi tillbaka till början av ön, och stannade där. Gjorde upp en eld, tiiid tog det innan det blev någon fjutt alls på den, men tillslut kunde vi sätta oss ner och börja grilla korv och pinnbröd.
Klantarslet Benz lyckades riva upp nosen, så han gick runt och blödde under hela tiden vi var där. På oss alla.

Davves tjej Carro hade med sej en sån där värsting kamera, och det fotades kan jag säga, så bilder kommer då vi fått dom! :)

Poppo Blå.

Mitt förråd har varit översvämmat med prylar, från golv till tak, alldelens för länge nu. Så idag blev jag, som tur var tvungen att ta tag i detta faktum, då jag lovat ett databord till Emilia. Databordet gick inte att komma åt bara så där, då jag bara pressat in mer och mer grejjer på den lilla yta dom kallar förråd.
Efter lite ommöblering och konstaterande om att vissa grejjer inte behöver sparas (ja, jag är rätt bra på att spara grejjer och sätta dom där dom inte syns, om jag skulle behöva dom någongång, behöver jag tillägga att det oftast handlar om sånt jag aldrig skulle använda?) så kunde vi få ut bordet. Hitade även en datastol och någon lampa och sånt som hon ville ha. :) Kändes bra att någon iallafall behövde det. (Se, det kan ju då behövas.. Haha..)

Hursomhelst, så hjälpte jag henne att få hem det till hennes lägga, som inte är långt härifrån. när jag är på väg tillbaka och stannar utanför min port för att hämta upp Agge, för att direkt fara vidare till MAX och maten, så ser jag att jag inte är ensam. En sån där fin blå och vit och gul v70 står ju bakom mej! Och givetvis vill inte herr RKD gå att slå av som folk just då, så jag hoppar ut och hoppas på att jag ska hinna slå av han, innan dom kommer på några roliga böteslappar att skriva till mej. Det hinner jag inte, och snuten undrar ju givetvis vad jag håller på med. "Slår av bilen" muttrar jag med skallen under huven. "Jaha, man gör inte som vanligt folk, med nyckeln, inne i bilen..?" frågar han och tittar på mej som att jag inte är helt normalt funtad.
Jag får han att dö tillslut och herr konstapel vill se mitt körkort och få mej att blåsa (var tvungen att fråga om det inte syntes att jag tyvärr inte få ha så kul för tillfället.. Det såg dom visst, men jag var ändå tvungen att blåsa.. ). Körkortet hade jag då givetvis inte heller med mej. Så hela gänget hängde på upp till lägenheten. Gissa om Agge såg nå förvånad ut när jag kom in, med poliseskort? Men efter att ha sett mitt körkort, och berömt Agge som stod och diskade, gick dom igen. Utan att jag var skyldig Polismyndigheten i Norrbotten en enda krona! Härligt!

Av någon underlig anledning har snuten börjat hänga här igen. Det har dom inte gjort sen Skinkan åkte in för mer än ett år sen. Men, sen jag fick nya grannar verkar det som att min trapp är jävligt underhållande igen. Jag säger inte att det beror på någon eller några speciella, dom kanske bara gillar just mitt kvarter... Och kanske, bara kanske just den lägenheten...

Coincidence?

Den (inte så) lilla människan VS myndigheterna, del 7!

Segern är våååår, segern är våååår, vi har vunnit, segern är våååååår!

Nu, äntligen, så har jag fått rätt! SÅ, om nu allt går som det ska, så har jag fått in mina pengar på mitt konto på torsdag! Jag tror inte att det går att beskriva i ord hur jävla nöjd jag är. Hur jävla skönt det känns, att kunna släppa det här nu och kanske få njuta av den sista ledigheten, utan ett litet knytte att ta hand om. För, snart blir det ju andra bullar!
Att vi faktiskt kan betala räkningarna nu, utan att behöva låna pengar, eller ännu värre, behöva gå till soc och tigga, underbart!

Jag tror ta mej fan det här måste firas, blir nog inge pyttipanna till middag, MAX here we come! Hahaha.


Grin och gnäll-inlägg.

Jag hör en traktor - kanske man kan ta sej ut på en kortare promenad imorgon (eller hm, idag kanske det blir...) ? Älskling kom in igårkväll, han hade plumsat i snön, i princip hela kvällsrundan. Benz hade lekt agillityhund och (försökt) hoppa över snömassorna. Sen hade han även på något sätt lyckats med att gå i så djup snö att han sjunkit ner, med hela benet (!) och jag kanske inte behöver påpeka att han går ju på typ tvåmeters styltor denne karln. Så, jag kunde ju bara fetglömma kvällspromenaden jag faktiskt planerat att göra.

Men, än har jag lite hopp om att få röra på fläsket, kanske idag då?

Funderar på att göra nå nattkäk, kanske man blir trött av det? Börjar bli något less på att inte få sova en hel natt. Kommer inte ihåg sist jag lyckades faktiskt. Har försökt med att gå och lägga mej tidigt, gå att lägga mej sent, pissa sjuttielva gånger innan jag går och lägger mej, dricka té, inte dricka té, käka banan, käka kvällsmål, låtsas som att jag inte måste gå och pissa när jag väl vaknar (helt jävla omöjligt), inte tända toa lampan så man inte vaknar helt, ochsåvidare ochsåvidare osåvidare i all oändlighet. Det funkar inte. Inget. I N G E T funkar.
Och det är ju inte som att jag förväntar mej att jag ska få sova desto mer när knoddis bestämt sej för att komma ut.

Shit, nu vart det ett sånt där grin och gnäll-inlägg igen. Men sorry, that´s the way it is. Jag får grin och gnälla. Var jävligt glada över att ni slipper vara runt mej 24/7, jag är inte att leka med för tillfället.

Shitty day, goes good day.

När jag slog upp ögonen i morse var det allt annat än en bra dag. Varför har man sånna daga, då man bara vaknar och är så jävla förbannad?? På egentligen ingenting... men ändå på jävlart allt. Stackars Agge var jag arg på innan han själv ens hunnit vakna...
Ringde Mallan och frågade om vi skulle ta en fika på stan, så man kom ut och fick rensa skallen lite och kanske sluta vara ett sånt hormonellt monster... Som tur var började hon inte förrän ett idag, så hon hade tid för lilla jag. Upp var det då bara och göra sej klar, och dra in till stan, i snöstormen.
Macka, cola och kaffe på MCM, sen skulle jag bara gå och kolla om jag kunde hitta mej några nya sånna där jeans-tights någonstans. Jag hittade inga. Men däremot hittade jag ett par gråa, ett par svarta fejkskinn-aktiga, ett linne, rosa strumpbyxor, rosa benvärmare, två BHar och lite smink och sånt.
Varför mår man så mycket bättre när man fått sprätta lite penningar för? Nu var det ju iochförsej inte ens mina pengar jag köpte upp, det var Agges, och dom behövs till räkningar.
Men, hade jag inte fått avreagera mej, hade det nog kunnat sluta i skilsmässa, är jag rädd.. ;)

Fronda och DJLen.


Frooonda. Kan ju inte låta bli att tänka på min kära DJL och helgerna i min pärla. :)



Aaaaaj!

Seriöst så känns det som att lilla knodden försöker typ, borra sej ut just nu.

Underbara tanke...

@ Ubbyn.

Tog ju några bilder igår då vi var i Boden som jag tänkte roa er med, en blåsig och tråkig söndag som denna.



Benz med sin nyfunna vän, 5 månadersvalpen Max.



Fårskallar.



Mamma Får och hennes två små bäbisar.

Blev inga bilder på "mördarhästarna", som Agge verkar tycka att dom var, särskillt efter att den ena av dom bet han i fingret... Men varför sätta in fingrarna då i munnen på dom?? ;)

Flänga-runt-dag.

Idag har vi flängt runt hela dagen. Agge fick sålt sina fälgar. Kollat på en 123a, som var skabbig som satan, så det blev ingen skattesmitare. Köpt en madrass äntligen till vaggan. Köpt kuvert och plastmappar och sånt vi behövde. Varit till Boden och hälsat på Anton. Käkat middag hos Agges föräldrar.
Nu är vi äntligen hemma och mina fötter ser ut som ballonger. Min svank gör asont. Och trött som jag-vet-inte-vad är jag.
Men helt nöjd över dagen! Känns som att man iallafall fått saker gjorda. Men sånna här fläng-dagar funkar nog inte när man är höggravid och har foglossningar och svällande ben börjar jag inse.

So back to horisontalläge i soffan! ;)

Har du leg?

Idag fick jag en så fet bekräftelse man bara kan få! Efter att jag varit en sväng hemma hos mamman och fått hjälp med överklagan av havandeskapspenningen till länsrätten for jag in på Willys en sväng och köpte lite smått och gott. Däribland snus också. Och vet ni vad kassörskan frågar??
 "Har du leg?"
What?? Jag flinar lite, öppnar plånboken och visar mitt leg. Kassörskan kollar på det, sen kunde hon inte heller låta bli att skratta till. Men alltså, tar man inte det som en komplimang så vet jag inte. Det var alltså sju år sen jag fyllde myndig, och jag får ännu visa leg! Snart tjugofem år, höggravid, och får visa leg. Jag kan inte säga det för många gånger.. ;)

I bilen på väg hem, börjar jag fundera. Ser jag verkligen ut som att jag är sjutton? Haha, teen-Linda. Behöver då alltså inte ha någon åldersnoja längre, för jag ser då inte ut som att jag är på halva vägen till medelåldern?

Sjukligt röksug.

Normalt sett, hade min väckarklocka ringt ganska exakt nu, och jag hade släpat mej upp, tagit en cigg, för att sen hoppa i duschen. Sen hade jag gått och tagit en till cigg mest troligt, för att sen ställa mej och sminka mej. Sen gått ut och gått med Benz, i ungefär 45 minuter. Efter det stoppat i mej lite frukost, innan det varit dags att bränna iväg till jobbet. Med en till cigg i mungipan.
Det var min inrutade vardag tidigare. Nu sover jag lite närsomhelst på dygnet, eftersom en hel natts sömn verkar vara omöjligt att få.
För här sitter jag igen. Och behöver jag tillägga att jag är jävligt röksugen??

Fyyy fan så gott det ska bli med cigg igen. För tror ni helt seriöst att jag någonsin ens tänkt tanken på att sluta röka, så har ni fel.

Jag har bara tagit en paus
.

Joorru.

Klockan 01.45 vaknade Lindur inatt av negressen här vägg-i-vägg galer för full hals. Asså den kvinnan har en röst med decibel 189 ungefär. Så less jag är på att höra hon alltså. Förbannad var hon då inatt, och vaknar jag en natt till av hennes jävla utbrott, kommer hon får se ett från min sida också. Så, kring halv sex tror jag att jag somnade om igen. Gissa om jag var trött då klockan ringde nio och det var dags att gå upp??
Hursomhelst så kom CC och Agnes förbi på morgonfika. Älskling gick förbi Holms på morgonpromenaden och köpte semlor, såå sjukt gott! Och Holms semlor går fan inte att slå, dom där torra skitsemlorna från affärerna, från typ Bergnäsets bageri, kan ju bara slänga sej i väggen. Eller iallafall soporna.
Sen vart det fika igen hos Babsan och Asta. Tror Benz har saknat sin lilla vän, som dom härjade. Imorgon ska han dit på besök igen, medan vi är på vårdcentralen, igen. Detta blir tredje gången den här veckan. Tisdag - föräldragrupp, torsdag - MVC-besök, fredag - föräldragrupp/föreläsning. Jävligt tur att ingen av oss har någon jobb, hur fan hade man annars hunnit med allt??

Nu blir det pasta med goosås, typ champinjon och fläskbitarsås. Typ.

I mitt hus på landet.

Dagen har bestått av att städa.. och städa.. och städa. Jag hatar min lägenhet, spelar ingen roll hur mycket man städar, det blir ändå inte rent! Tack så mycket SSAB och Lulebo. Varför ska allt damm från stålverket hamna just i min lägenhet?? (Det kan ju hända att andra också svär lika mycket som jag.. men jag lovar, jag har mest..)

Jag vill flytta. Jag vill flytta till ett lagom stort hus på landet, med ett jättestort garage, där mina tiotal bilar står på rad, med loft ovanför, inrett som en bar, med dom klassiska schack-rutiga och vinröda färgerna, där jag kan titta ner på mina feta bilar, som står fint där nere på rad.
Och jag ska ha ett stall. Och en stor tomt. Och närmaste granne bor iallafall en kilometer bort.
Men, garaget är viktigast. Där kan jag pyssla på. Och sen gå upp på loftet och ta en kall Heinekken från min flashiga ölkyl när tålamodet tryter. Och slå på min gamla Rock-Ola med bara gamla klassiker.





Men nu är det väl bara att komma tillbaka till verkligeheten igen. Och min dassiga tvåa på Ölnäset.
Och gå och diska Benz slemmiga matskålar.

Den lilla människan VS myndigheterna, del 6.

Ha! Jag har fått rätt, nu jävlar vaknade den finska sisun i Lindur igen.

Har äntligen fått vårdcentralen och min (f.d.) läkare att erkänna sina misstag. Sjukskrivningen är nu på papper som den ska. Behövdes bara lite mammahjälp och hot om patientnämnden, så fick herr Olsson helt enkelt ge med sej.
Nu är det ju bara försingringskassan kvar att härja med, men icket att jag kommer ge mej. Oh no, you bastards. Har man både barnmorska och nya läkaren bakom ryggen så har dom väl inte mycket att komma med. Eller?
Men skam den som ger sej.

Idag ska vi på föräldragrupp igen. Och är den lika långdragen och seg som sist vet jag inte vad jag gör. Sist tog det ju bara tre timmar... Gissa om man var nå less? Joooru. Så intressant är det faktiskt inte att sitta och lyssna på förlossning och andningsteknik. Men, vi har faktiskt varit duktiga jag och Agge och läst (det feta) häftet som vi fick med oss hem. Eller, ja, iallafall bläddrat igenom det. ;)

Nu, gott folk.

...får ni vad ni tjatat om.. :P



Erkänn det ser ut som att jag ska typ.. explodera?? Haha.
Fler bilder här.

Idag...

..tänker jag göra absolut ingenting!

Bara så ni vet.

Men en låt kan jag väl bjuda på då.


Sängar, bara sängar.

Hur många sängar ryms det i ett sovrum?

Jo, fyra. En dubbelsäng, en tältsäng, en vagga och en spjälsäng.

Det är vad jag har i mitt sovrum just nu. Jag tror två iallafall åker ut...
Fick en spjälsäng idag, som planen är att vi ska måla om. eftersom den är vit och det passar inte i vårat sovrum. Men vet inte riktigt vilken färg man skulle ha då.. Svart är ju som klockrent, det passar ju som till allt, eller så brun, mörkbrun typ. Mjaa. Får se. Tanken är väl att den ska stå i vardagsrummet, tills vaggan åker ut ur sovrummet, och det skulle nog funka där med.
Ajja, får väl se vad det blir.

Boxarn Benz.

Här för någon dag sen ringde Agge när han var ute med Benz och bad mej ta fram papper i hallen.
In kommer dom ett tag senare, och det sprutar blod från Benz tass. Givetvis hade han lyckats spräcka klon när han var ute. Och den som råkat klippa för nära pulpan någon gång vet hur mycket det blöder. Och hur länge.
När vi trodde att det slutat blöda fick han bli fri från sin "boxarhandske", som han ogillar nå jävulskt. Men då hade han ju så klart börjat blöda igen och sovit i soffan, vilken märktes på blodfläcken, på våran beiga soffa, tur man har överdrag säger jag bara...
Nu idag när han var ute med Asta och härjade i snön, lossnade den lilla biten pulpa/klo som hängt lös i några dagar. Återigen blodbad. Nja, nu slutade det lite snabbare, men boxarhandsken åkte på igen. Icket populärt..



Valentines day.

Alla hjärtans dag över igen. Det blev en mysfrukost med älskling, sen iväg och hämta upp Cine, åka på Bolaget, för att sen åka hem och fixa och dona, för ikväll har vi varit på fest! OCH jag har druckit öl. Tacka fan för Carlsberg non-alcohol. :P Ger inte samma effekt man kanske hade önskat, och smakar kanske lite blaskigare. Men, blir ju lite roligare än att typ sitta och suga på Cola.
Jag, Agge, Cine, Peter och hans vän Fredde käkade go middag, klyft potatis, helstekt karré, rostbiff, bearnaisesås och sallad. Mumma!
Sen bar det av mot CC och Jesse. Pallade ändå att sitta där i typ två timmar med fullt i fyllskallar, tycker jag var en prestation. ;)
Snäll flickvän som jag är åkte vi sen ut på stan ett tag och rastade RKD och Agge. Dock är ju raggen nu mer övertagen av.. helt okänt folk. Några få känner man ju till än, men inte är dom många..
Kan det vara så att vi börjar bli för gamla? :P

Presenter!

Fick två överraskningar idag ju, glömde jag berätta.

Först kom ett brev på posten, söta mamman hade skickat ett alla hjärtans dag-kort, med ett sånt där biokort i, så vi kan gå på bio, jag och Agge. Gulligaste mamman i världen!!

Sen när jag står i köket nu på kvällen och gör kvällsmackor, ringer det på dörren. Där står CC men en full kasse med baby grejjer! Blöjor, tvättservetter, olika krämer, babyolja, mjölkersättning och allt vad det nu var där i.


Kassbildkvalla, jag vet, med det får ni leva med.. ; )

Tack CC! :)

Fredagen den 13, en bra dag!

Så värd dag idag, alltså!

Fick ett för engångsskull, trevligt samtal från försingringskassan, jag har faktiskt hittat en person som går att prata med, som man till och med blir glad av att prata med! Nu är det ju inte så att bara för att hon var trevlig, kan hon ju ändå inte trolla, är ju ändå inte säkert det blir några pengar alls, det beror ju helt på deras läkare där som ska bry sej.. Men men, det känns då mycket bättre! Med ett bra bemötande kommer man långt... Från båda sidor tror ju jag.. Sen var hon så gullig och ringde upp igen bara för att säga att hon skulle skicka några papper som behövde fyllas i.. Bra tjej det där! Tänk om försäkringskassan hade vett att skaffa mer sån personal, som inte bara snäser av en och dumförklarar en och så vidare...

Hursomhelst.. Sen bar det va på BlackIslandTown och hämta upp Cine och dra ut på isen! Parkerade bilen i Södra hamn, sen lyckades jag gå hela vägen fram till slutet av Varvet! Det ni, det är en prestation från min sida och mina små, eller stora numer, svällande fötter!


 
Jag måste ju säga att jag diggar Cines bäver mutta hon har på skallen!! ;)

Sen mot Restaurang Carine, där det bjöds på trerätters lunch, kycklinggryta med ris, kött och tomatgryta med massa gott i och klyft potatis, och ungspannkaka med sylt! Pannkakan fick bli efterrätten, tanken var att bullar och kaffe skulle rymmas också, med det var totalt omöjligt insåg vi. Gött!!

Nu har vi just kommit hem, Agge och Benz knallade hem, medan någon var tvungen att köra hem bilen.. Haha. Fan vad slö man känner sej, men till sommaren, då jävlar ska ni få se på promenerande!

Visst ja, måste ju bjussa på bilden jag fick på KK i hans mössa och mina feta brillor! :P




Nattliga funderingar och teorier.

Somnade i soffan, blev väckt av Agge som frågade om jag inte skulle knalla över till sängen istället. Javisst.

Problemet var ju då bara att jag inte kunde somna om, så här sitter jag som vanligt... Surrat på med Cine en timma. Vi har kommit på massor med teorier på myndigheternas mygel. Bland annat att vi fått samma brev om bostadsbidrag från försingringskassan, där dom kräver tillbaka bostadsbidrag sen 2007. Det intressanta i det hela är att ingen av oss har fått något sånt då... Skumt eller?
Vi kom fram till slutsatsen, att dom försöker helt enkelt. bland annat, blåsa folk på påhittade bidrag dom ska ha fått, för att täcka underskottet på 900 miljoner kronor, som det ryktas om att dom behöver...
Har även kommit på hur jag ska lösa hela den här historian med allt detta trassel. Ska sova på saker, och se om idén är lika klok imorgon, som den verkar nu, trött som man är.

Natten till ära bjussar jag på en vacker bild på Benz, och mina och Agges ben.



Gudars skymmning, vad jag saknar dessa jeans! Gissa om målet är att få på mej dom igen, så fort som bara möjligt! Snaaaart så, snaaart så.. ;) Haha, kan bli rätt stort projekt, med tanke på att det är 25"or.. Men vill man så går det!

Mördarvals.

Det är någon som gör olika användare, snokar på min sida, och sen raderar användaren, på fjortiscommunity nr 1... Haha. Är jag så intressand som person så man måste hålla på och snoka?


Den lilla människan VS myndigheterna, del 5.

Morgonen började med ett smatal från FK, försingringskassan, eller fuckatillhelalindaslivkassan. Nu var det något om att jag kanske inte har rätt till den föräldrapenning som dom beslutat om, eftersom jag är inskriven på arbets och får aktivitetsstöd. Men, jag har ju som inte fått ett fullt sånt den typ, september?
Som att jag inte har jobbat ihop den där förbannades föräldrapenningen, som att jag året innan inte har jobbat kanske? Nu börjar jag blir helt likgiltigt till hela dan här situationen alltså. Gör vad fan ni vill, jag orkar inte bry mej längre. Skit i att betala något alls, blir så mycket lättare då. Får väl helt enkelt gå till nästa myndihet bara då, jag har tappat hoppet för er, fuckatillhelalindaslivkassan. Jag har ändå ett bokat möte på soc för att ni sabbat hela jävla ekonomin för mej. Fuckfaces.

Det är ju rätt märkligt att man ska behöva springa runt till olika myndigheter så här, när man ta mej fan jobbat sen man var sexton fucking jävla bast, och betalat skatt till diverse olika saker.
Som den simpla saken som att få vara hemma om man inte kan jobba, för att man har ont någonstans. Eller för att man ska få barn.

Mätt, mättare, mättast.

Det blev köttsoppa och mammamiddag/Lindamiddag. Syrran fick sej typ rotsakssoppa, jobbigt vegetarian som hon är.. ;)
Inte dåligt med klimp i soppan kan jag säga!



Till efterrätt blev det sånna där varma bananer, med vaniljglass, grädde med maräng i och hemmagjord chokladsås! Snacka hemmafru man blivit!



Nu sitter jag här i soffan, och var inte magen stor innan kan jag säga att det är på bristningsgränsen! Så sjukt mätt jag är nu, har inte varit så här mätt någonsin, vad jag kan minnas.

Mental istid.



Nostalgi!!

En del av mitt hjärta.

Morgon Jukebox.


Let me out!

Fan vilket härligt väder det är ute idag då!! Åååh, vad jag bara vill ut på en långpromenad nu, skitsamma om det är så kallt att man måste klä ej som en michelingubbe, jag vill uuuut! Jag skulle kunna ge vad som helst för att kunna gå som vanligt folk just nu. Får nog ta och ringa Mallan och så får vi göra som hon sa, ta sparken så får hon sparka fram mej på isen. Haha. Slött det skulle se ut då. Sen kunde jag ju använda sparken som typ rullator, när jag tjurar och ska gå ändå. ;)
Till helgen hoppas jag att det är fint väder ute, då blir det fan sparken.

Idag blir det mammamiddag, fast här hos oss! Så det blir Lindamiddag. :P Tänkte koka ihop nå köttsoppa, varit sugen på det i flera dagar nu!

Om jag inte fanns, skulle världen inte vara sej lik.

Bara så ni vet! ;)

Idag har varit en bra dag. Blev kidnappad av CC och Cine på morgonkvisten, häng på Sunderby sjukhus, käka dålig hamburgartallrik, pepprad som en pepparstek, och pommes helt utan salt. Meeen, det gjorde inte så mycket, kaffet var gott och biskvin till också! ;)
Sen bar det av hem och hämta älskling och iväg igen till arbets och försäkringskassan, inte ens det kunde sabba min dag.. Haha. Sen fick vi för oss att vi skulle till soc och fixa med "pappapapprerna", gick dock inte att bara fylla i ett papper som vi trodde, så imorgon blir det möte och fixa, så det är klart när knodden kommer!
På torsdag ska vi på första föräldragruppen, lite skrämmande så där, då ingen av oss direkt gillar att sitta i grupp och prata... Men ändå spännande, undrar vad man egentligen gör där? CC och Jesse berättade om en film dom sett, förlossningsfilm. Nej tack. Vill inte se, vill inte veta. Kan jag inte bara få märka sen själv hur jävligt det är? Haha. Fast, med smärtstillande och finsk tjurighet lär det ju gå bra det med. Är lite orolig för Agge hur han ska ta det? Vi kom på idag att faktiskt, så kan den ju få för sej att komma ut när som helst. Det är ju inte helt omöjligt.. Jag bestämde mej ju för att komma ut i princip en månad för tidig så. Lite chockad man skulle bli ändå. Här går man ju som helt inställd på att den ska komma 26 mars.. Agge försöker förklara för mej att jag måste sluta räkna dagarna, att det kan ju vara allt från nu till åtta veckor innan den kommer!
Jag minns då CC skulle få Edvin, då ringde jag på BF datumet, helt inställd på att knodden skulle ha kommit. Utan minsta tanke på att dom kan komma lite när som helst. Haha. Lite arg blev hon på mej då tror jag.. Aaah, men asså Linda, den kommer ju inte precis på datumet fattar du väl! Nää, det fattade jag inte. Och less var jag sen när han inte kom, och jag väntade och väntade, (sen att CC antagligen väääntade och vääntade och var less som fan, hör till en annan historia...) sen hann jag nästan ge upp, trodde nästan inte att han skulle komma alls. Men, en dag kom han ju, han med!

Så jag kanske ska, som Agge säger, sluta räkna dagarna..

Men bara så ni vet så är det 44 dagar kvar nu till BF... ;)

Wiiiihii!

Tusen tack Linda för min design!! :D

Midnight Jukebox.



Sååå braa låt!

Den lilla människan VS myndigheterna, del 4.

Idag fick jag ett brev från försäkringskassan. Avslag igen. Great. Grina lite till, ringa mamma.
Dom vet verkligen hur dom ska göra livet surt för folk alltså. Men, men. Pengar är inte allt, right?

Men för den som inga pengar har är pengar ta mej fan allt. Den som sa att pengar inte gör en lycklig, har  fan inte varit utan dom. För då är det ta mej fan allt.

Nu känns det faktiskt lite bättre. Samlade ihop min ilska och rensade avloppet, möblerade om lite, gapade lite på karln, städade och fixade. Det rensade själen.

Imorgon blir det att skriva ett brev till länsrätten med advokat Mamma. För än har jag inte helt gett upp hoppet på att få dom där förbannade pengarna.

Livsnjutaren.

MIn hund är en sann livsnjutare. Om inte annat är han jävligt bra på att bli sjukt rolig på bild.

Här sitter man och stirrar på datorn, med Benz brevid, när man får en dubbelkick i sidan, och Hans Majestät ligger dåligt (på sitt täcke, som han använder som kudde) och måste ändra position.


Jag ser det snöar.. och snöar.. och snöar.

Snö bara snöööööö.



Nu har det kommit tillräckligt tycker jag!? Det har ju helt seriöst snöat oavbrutet nu i två dagar!

Ajja, nu ska man ut i vinterlandskapet, och försöka plumsa sej till Emilia och hennes nya lägenhet!

Bara leka sej lite.

Jag tror nästan jag börjar fatta nu hur det funkar det här? Nu har jag fått in en blinkande bild, OCH ett YouTube-klipp, fan vilket datasnille jag börjar bli.. :P

Får ju dock inte bort dom där länkarna där nere.. men va fan.. låssas som man inte ser dom. ;)

 

Monroe
Comments & Myspace Layouts

 

 

 


Bara vaara.

Råkade försova mej lite i morse.. Vaknade av telefonen som ringde efter elva någon gång... Och 11.00 skulle jag ju möta Malin på metro, givetvis. Som tur var så hade hon inte hunnt sej in till stan, så upp och fixa sej, och håll i hatten, redan en halvtimme senare var jag klar! Jag som annars kan ta upp till två timmar på mej att bli det...

Det blev MCM, eller vad det nu heter nu, goo skagen ciabatta och kaffe och surr, sen gled vi vidare och köpte lite hundmat och kattgrejs. sen tyckte Mallan att vi skulle på Dollar, så dit styrde vi kosan. Hade fått en present under torkarbladet när jag kom ut, tack Danne för den fina, orena och begagnade wonderbaumen! ;)

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske blir karlfri, så jag och Bajsen kanske slår på någon sån där riktigt tjejig film och kryper ner under filten och myser. ;) Haha.

Fredags Jukebox.


Changeling.

Ikväll blir det chips och film med älskling och syster!



Angelina Jolie är ju bara så jävla snygg!

Hoppas filmen är lika bra som dom säger. :)

Gnäll.

Seriöst så måste jag få ta och gnälla av mej lite här.

Igår kväll när jag skulle somna, var jag helt säker på att jag inte kommer vakna igen, eftersom jag hade så sjukt svårt att andas. Och hur jag än låg, så var det lika tungt. Nu tycker jag faktiskt att knodden här får komma ut. Jag har gått upp nästan 25 kg, dvs, jag känner mej som en fucking elefant. Mina fötter sväller så fort jag försöker röra lite på fläsket, så man kanske blir av med kilona då den ploppar ut. Och nu ligger man och håller i princip på att kvävas så fort man försöker sova, eller sitta.

Och sen då med mina jävla tänder. På nyår fick jag ju asont i hela kinden, kändes undefär som att jag fått en känga i högerhalvan av skallen. Nu har det gått över, men jag har bara kvar knappt en halv tand.
Istället, så börjar en fucking visdomstand ploppa ut, som försöker flytta på alla mina andra tänder, och tandkött och allt där till.
Sen kom jag på den brillianta idén att jag skulle byta från ring till labret (stav) i läppen. Och detta resulterar i att det känns som att hela jävla tanden ska lossna, och gör asont så fort jag gör minsta rörelse med underläppen mot tänderna.

Fuck vad less jag är.

Näää, nu när jag har fått gnälla lite, tror jag nog att jag ska gå och dra täcket över huvet och hoppas på att det känns lite mindre gnälligt då jag slår upp ögonen igen.

Var nöjd med allt som livet ger...

Var helt nöjd i morse när jag klev upp typ åtta eller vad nu klockan var. Satt och puzzlade i några timmar och väntade på att killarna skulle vakna. När ingen av dom visade några som helst tecken på att kliva upp där kring 11 väckte jag Benz, helt enkelt. Vafan, ofta man får sitta och vänta på att hunden tycker det är dags att kliva upp??
Vi gick en sväng, har faktiskt kunnat gå på promenad nu, tre dagar i rad! Ska nog inte försöka mej på några längre, men ut i friska luften igen är ju bara så härligt! Även om det bara är typ 20 minuter.. Snart, börjar kaffe och macka-säsongen på isen, nu när ljuset kommer igen!
Men hursomhelst, så somnade jag i soffan, har lyckats med detta, trots att Agge dammsugit!
Jag tror jag var trött?

Ikväll blir det mammamiddag, får se vad mästerkocken har att bjuda på!

Kamphundshets!

När ska denna mediehets läggas ner alltså? Man kan ju inte annat än att bli trött på alla dessa rubriker. När ska allmänheten förstå, att den så kallade "kamphunden" inte är annat än en vanlig hund, som vilken annan som helst. Och att med rätt ägare och stabil bakgrund blir dom inga mördarhundar? Man kan ju få vilken hundras som helst att bli farlig, och det gör nog rätt ont när en pudel eller labbe eller dvärgspets biter också?
Små hundar har ju av olika anleningar ofta större benägenhet att bita, gärna små barn, iallafall av mina egna erfarenheter... Jag minns ännu så tydligt papillonen på mammas jobb,  där hon jobbade då jag var liten. Jag och min syster hade fått tydliga anvisningar om att inte gå så nära detta lilla monster, helst inte röra heller, han kunde ju faktiskt hugga! Att lära hunden bete sej som folk var ju inte så viktigt... Bara vi ungar fattade att hålla oss borta så skulle ju inget hända?
Hade det varit en hund modell större hade nog ingen accepterat beteendet, men nu var den ju så liten...

Men, tillbaka till dessa kamphundsrubriker. Jag kan komma med alla möjliga argument och fakta, det blir nog ändå ingen skillnad tror jag. Och jag är så trött på att behöva försvara min hund, och alla andra hundar och ägare till dessa. Utan medierna hade jag nog inte alls behövt få alla dessa blickar och kommentarer från obildade.
Jag vet redan vilka reaktioner jag kommer få då jag kommer med min kamphund och barnvagn. I somras då jag var på Coop med Edvin i barnvagn, och skulle just knyta lös min hund, kom en tant, som stått därutanför ett tag, fram. "Ojojoj, det var inte vad jag väntat mej, en ung tjej med barn! Är det verkligen din hund? Jag som trodde det skulle komma ut en stor karl och hämta honom!"

Fördomar, eller?

Armbågar och knän.

Helt omöjligt att sova när man har någon inuti som bara vrider och vänder och armbågar och knär ju.

Och Agge, han bara sover han, nästan så man är sugen på att väcka han bara för att få lite sällskap, så tråkigt att sitta här vaken alldens själv. ;)

Och han Benz, han ligger som vanligt och snarkar  och smackar och bryr sej inte ett dugg om matte som inte får sova. Fiser gör han också. Och dåligt luktar det.

Alltså, enligt dom vetenskapliga beräkningarna, har jag kvar 51 dagar innan knodden ska ut.  Och jag undrar, hur är det möjligt? Jag kommer ju typ... explodera innan dess?

Nu ska jag ta och göra ett tappert försök till att lägga mej igen. Och ignorera armbågar och knän.

Tjuvholmsundet.

Lite bilder fårn Tjuvholmsundet!



Försöka samsas i bilen om vem som ska vara på baslådan är inte lätt....



Full rulle!



Dragkamp!



Bängtti.



Så skön bild.



Vi! (Fan vad kort jag ser ut...eller är...)



Älskling.



Musse Pigg?



Jag och bästisarna.





The sun is shining!

Startade morgonen med att ligga kvar i sängen och bara mysa ett tag, men blev avbruten av att telefonen ringde, det var Cine som ville komma på kaffe, nio på morgonen! Så det vara bara att kliva upp, klä på sej och sätta igång kaffepannan. Var nog ganska bra att hon ringde, annars hade man ju blivit kvar hur länge som helst?

Idag ska vi vara hundvakt till Asta, så vi har planerat en lite utflykt till Kallax, eller snarare Tjuvholmsundet, för att knalla lite på isen! Är ju som lätt handikappad, men en liten bit ska man iallafall tvinga sej att gå. Är ju perfekt väder för det solen strålar ju och så kallt är det inte!

Jag har kommit på en idé, som (om den sätts i verket) kommer förändra livet rätt stort. Men än så länge är det bara en idé, måste kolla med dom inblandade också, vad dom tycker om den. ;) Mer får ni inte vet, än iallafall. :P

Benzarnas vårddag.

Dagens schema blev längre än tänkt. Egentligen skulle jag bara till byn och pappa och byta bromsbelägg på RKD och kanske dammsuga ur han. Men det blev bara beläggbyte, orken till att dammsuga försvann när jag insåg att jag då även måste ta ut mattorna och tvätta av dom, dammtorka och helst ta rutorna också. Det blev helt enkelt för mycket, valet mellan det eller gå och lägga sej i farsan soffa ett tag och käka hemmagjord pizza var inte så svårt att göra direkt.

Hemma däckade jag någon timma och tog igen dom missade sovtimmarna från inatt, och vaknade med fulll energi igen. Tyvärr irriterad som fan också, så kan det bli när jag plötsligt blir väckt... Men jag är som effektivast när jag är ilsken som ett bi.
Tvingade ner Benz i badkaret och gav han ett fotbad med såpa, mot hans härliga svamp han har mellan tårna. Därpå har vi suttit i hallen och torkat torrt och pudrat. Fot, eller tass-vård, när den är som bäst! Tyvärr så njuter inte Benz av den lika mycket som jag gjort om jag fått sån lyxbehandling, men men jag kanske slipper hans fot-odör ett tag?

Sen blev det ett varv med den nya dammsugaren, sååå värt alltså att få en ny! Är som att gå från en gammal rostig 142a till nyaste s-klassen! Stor skillnad alltså.. ;)
Kan ju ha varit kompensation för RKD som inte fick sin behövda dammsugning?

Ajja, nu vet ni hur spännande min dag varit... Hur har eran söndag vart då?


Nattvaka... igen.

Happ, då vaknade man av att Benz hade någon slags konversation med någon hund här i närheten. Den skällde, Benz skällde, den skällde tillbaka osv... Undrar om det kanske var grannens hund?
Men, nu sitter man här igen. För inte kunde jag somna om inte. Låg en timma och skruvade på mej innan jag insåg att det verkligen var omöjligt. Så less jag blir alltså.

Och min tand värker, nu är det inte längre den tanden som dom har börjat grejja i, rotfylla och det där (som förövrigt faktiskt gick rätt bra, eller, obehagligt som fan, men jag överlevde..). Nu så är det på andra sidan istället. Jag har hittat första(?) tecknet på att min ungdom verkligen är slut, en visdomstand är på väg upp. Ooont gör det, och inte få man ens döva det lite med alkohol heller.. ;)
Men jag undrar,varför innihelvete heter det visdomstand egentligen??
Har svårt att tro att det har något med visdom att göra? Ett tecken på att man börjar bli till åren ja, men visare vette fan.

Nu ska jag ta mej en banan, har någongång hört att man ska käka banan om man har svårt att sova på kvällarna, att det ska funka typ sövande? Haha, aslänge sen jag hörde det, och sån viktig information stannar ju så klart kvar i minneskortet här uppe mellan öronen.

God natt igen då. Förhoppningsvis.

Har ni föressten något bättre sömn-tips få ni gärna dela med er. Eller iallafall tips på vad man ska sysselsätta sej med mitt i nattvakan.



RSS 2.0