Love hurts!

Snott från tjuvlyssnat:

"Jag är så kär i dig att jag skriver det på varenda sten, jag hoppas du får en i huvudet så du förstår hur jag känner."


Var inte det den finaste kärleksförklaringen, någonsin?! :)

Skrot-balkong.

Tanken var att jag skulle städa upp på balkongen idag, så där seriöst, både dammsuga och gå lös med tvättsvamp på den sunkiga plåten, som jag lackat med blomjord förra året. Hoppades på att det skulle ha regnat bort tills nu, men sån tur kan man ju inte ha heller...
Men vad gör jag? Jo, jag tar mej en cappocino och går ut, tänkte att jag som skulle planera först. Vad händer? Jo, all jävla ork och lust försvinner -poff- bara.
Tror jag ska testa en annan taktik. Först åka och inhandla dom nya möblerna. Då kanske motivationen till städning kommer tillbaka? Om jag helt enkelt inte får packa upp allt förrän balkonen är rensad? Kan ju funka.

MISSA INTE, god damn it!

Nu har jag äntligen dragit fingrarna ur och satt in Tyras annons,
den ska finnas där 6 maj i NSD och Kurren. :)



Gäng-häng.

Har idag fått konstatera att min pojkvän är helt galen. På riktigt.

Länge har han tjatat om att han ska promenera till Sunderbyn, och jag har väl lyssnat på halva örat. Är man något så när normalt funtad går man runt sjön, inte från Örnäset till Sunderbyn. Men vad gör han idag? Jo, tar Benz och går till byn. Jag och Tyra vek av och gick och drack kaffe hos CC istället.



Hänga gäng under babygymet.



Sen låg man och surrade med ormen som hängde där och dinglade.



Edvin höll på och parkera sina bilar i rad på bordet.

Stavningspolisen i farten.

Vet ni vad jag kan störa mej till vansinne om när det gäller bloggar? Folk som skriver "fult", asså utan stora bokstäver, nya stycken och sånt. Eller som fan inte kan stava. Eller bara helt enkelt har fullt i slarvfel överallt.

Och nu inser jag att jag tamejfan har slarvfel i vartenda jävla inlägg den senaste tiden.

Skärpning Linda!!

Ut, bara ut!

Nu blir det till att packa ner Tyra i vagnen, slita med sej Benz och knalla till Linkko i det grådaskiga vädret, och kolla på hennes soffliggande och tjocka mage. Ringde ju och kollade om det ploppat ut någon unge än, men icket. Hon låg kvar där på sin soffa, som läkaren ordinerat, pga sina svällda förtter och höga blodtryck. Vem fan har sagt att det här men att vänta barn/få barn ska vara enkelt..? Finns ju en anledning till varför vi kvinnofolk ska utstå skiten.. Haha.
Men seriöst så är jag inte avundsjuk, vet ju själv hur det är att ha så svällda vader, så det ser ut som om bägge vristerna är av. Hoppas hon får sin bebis snart så hon slipper ligga där snart!

Ältandet fortsätter.


Förra cruisingen. Jag saknar miin platta maaage, god damn it!



Men nu ska vi ju inte älta ihjäl oss, så det blir pix på Benzarna också, somriga som attans! :)



Sluta jiddra, börja trolla!

Fan alltså, jag kan bara inte släppa känslan av att gå runt och känna sej som ett jävla fetto hela dagarna. Började lite smått i fredags, då man skulle försöka hitta något att ta på sej när vi skulle på pappans födelsedagskalas, eskalerade då jag såg bilderna därifrån! Och idag var det ta mej fan omöjligt att hitta sej något plagg alls, som man inte såg ut som en jävla val i.

Och jag veet, det är bara en månad sen jag klämde ut lilla pluttan! Men den där jävla känslan går fan inte att komma ifrån. Jag och tålamod har aldrig funkat och kommer inte göra det när det gäller fläsket heller.
Jag vill få på mej mina favoritjeans. Jag vill kunna ha mina vanliga t-shirtar. Jag vill kunna ha på mej långa linnen utan att man ser gravid ut. Jag vill kunna ha byxor utan att bilringarna hänger över.

Nu satan, ska jag ta tag i promenaderna på allvar. Har förklarat för Agge att han ska börja vägra ta Benz på morgonprommisen, så måste jag. Nu går det ju inte alltid, det fattar ju jag också, men som det är nu är jag ta mej fan för slö och skyller på allt och inget och är så jävla bekväm.

Sluta jiddra börja trolla! som knäcka häxan sa.

Åldersnoja!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är syrrans födelsedag, hurra hurra hurraaa!

Snart bär det av mot mor och fira min lilla syster, som fyller tjugoett jävla år. Vafan, vart tog tiden vägen?! Tyckte som att det var nytt hon var en jobbig liten fjortis! Haha, bara inse att tiden går förjävla fort, tror jag. Vad jag fyller snart vill jag knappt tänka på.. Haha.

Dramatisk kväll på raggen!

Shit, vilken värd kväll det blev igår alltså! Räkan kom hit kring 10, och vi drog ut, hon, jag och Sofia. Hittade Biggan direkt då vi kom in till stan och Brass, så kul att se henne, var evigheter sen ju! Hoppas nu hon och bror hennes pallrar sej hit någon dag på kaffe! ;)
Mitt vad det är så kommer det fram två skitroliga sörlänningar fram till min bil och sticker in skallen genom Räkans ruta.. "Asså, jag måste få fråga, vad är det med den här stan och Mercedes?! Alla kör ju ta mej fan dom! Är det F21 som sponsrar dieseln, är det därför?!" Sen fortsatte han och berätta att dom minsann hade varit och utforskat varenda slang i hela Luleå, och alla hade varit hoppade, glottade på min tankmätare och konstaterade att eftersom jag hade nästan full tank, så måste det ju ha varit vi som hade hoppat allt! Haha. Sen varför dom hade varit och kollat på alla slangar i stan kan man ju undra?!
Sen åkte vi och hämtade upp Räkans kompis Rebecka och fortsatte snurra. Jag skulle kunna tippa på att det var kring 20-30 bilar ute igår, kändes nästan som cruising! Träffade massa folk man känner, mest Agges kompisar dock, mina verkar var för gamla för raggen. :P
Helt galen olycka såg vi också, då vi stod på Drive Innen ser vi hur det kommer fullt i blåljus åkandes förbi, och stannar inte långt bort, givetvis åkte vi nyfikna själar (som resten av alla andra som var ute) och kollade vad fan som hänt. Helt galet! En 745a som hade dragit räcket, och tappat hela motorutrymmet, inklusiver motor. Plåtdelarna från fronten låg ute på isen i den där lilla sjön vid banken, och delar av motorn på vägen! Vet inte vem det var, men fattar då inte hur fan man hamnar så fel så man sliter av nästan hälften av bilen?!



Snåfur-Slut och Rebecka hade det rätt bra där bak tror jag. :P



Räkan såg rätt nöjd ut, trots att hon rattade Merca!



Fettysken! (Hoppas bara man får däcken snart så man få på sina bling-blings istället!)

Ikväll ska vi och käka tacos hos CC igen, guuud så gott!!

Raggen, god damn it!

Igår fick vi grillat hos pappa, så sjukt gott det är alltså! Tror jag ska fylla frysen med flintastekar, så man har hela sommaren. :P Som vanligt när man är hos min far, så brukar det sluta med lite vinglig väg hem för många. Samma för Agge kan jag ju säga! Haha.
Och då Källis och Viktor kom för att köra hem bilen, hittade jag inte bara dom på garageuppfarten, utan även Benz! Va fan?! Hur kom han hit? undrade ju jag givetvis. Han hade helt enkelt kommit glad i hågen, springandes från grannarna en bit bort. Själv trodde jag att han legat i farsan och Johannas sovrum i sängen, dit han ofta passar på att gå då vi är där. Och då jag hade kollat sist, så var det precis där han låg, så jag hade då inte märkt att han var borta. Att A inte märkt det är jag ju inte ens förvånad över.. :P Men jag har ju en misstänkt, som jag tror helt enkelt tagit med sej hunden då han gått ut och rökt, och sen bara glömt han.. Typ min far..
Men men, det gick ju bra så WTF. ;)

Idag åkte jag och Snåfia till Arcus och kollade lite på mässan. Asdåligt, enligt min mening.

Nu, ska jag, Räkan och Snåfur ut på stan om någon timma med bilen!! Fatta, jag ska uuuut på raggen!! Även om det bara är för någon timma, så ska det bli så jävla kul att se lite folk och surra och bara glida på. :) Och Agge ska vara själv med Tyra för allra första gången, undrar om man kommer få ett paniksamtal en halvtimma efter man åkt, eller om han klarar pressen..? ;)
Nää, jag tror faktiskt att det kommer gå bra! :) Och jag är ju inte så farligt långt borta om det krisar!

Turpa kiini, paskanokka!

Idag får vi finbesök från Suomi Finland Perkele, min farmor och farfar, samt kusinen Markus. Vi ska käka middag hos far, ska bli kul att låta träffa gammelfarmor och farfar! Min farmor är, som jag berättat tidigare inte riktigt vid sina sinnes fulla bruk längre, efter sin stroke. Man kan aldrig vara riktigt säker på vad hon kan få för sej att kläcka ur sej. Här för några veckor sen hade hon och farfar ett rätt kul samtal som min far och Johanna fick bevittna.

Farfar: Kolla vad du grisat här. (Pekar på bordet)
Farmor: Tyst med dej, annars packar jag väskorna och drar, IMORGON!
Farfar: Ja, om det vore så väl...

Hur hon ska lyckas dra, med sin rullator, sittandes mitt i skogen, eller ens få med sej sina väskor, skulle jag vilja se.

Min farmor har tidigare varit en sån där "riktig" farmor, som sett till att maten stod och väntade då hon visste man skulle komma, som hade sju sorters kakor och bullar och allt möjligt, alltid framme på bordet till kaffet. Som vek lakanen på ett sätt som jag aldrig kommer lära mej, så där så kanterna följde varann hela vägen, och rullade ihop dom till en perfekt rulle, som hon sen satte in med dom hundra femtielva andra perfekt rullade lakanen i linneskåpet.
Hon var helt enkelt det perfekta farmorn! Nu, efter hennes stroke, har hon förändrats något så kopiöst. Hon svär, dricker öl, och kan inte hälla upp en kopp kaffe själv. Men vet ni? Jag måste erkänna, att trots att hon var så go och mysig förut min farmor, så måste jag säga att jag gillar min "nya" farmor lika mycket, om inte mer! Det där lite råa och ovårdade, som jag tror alla (även dom perfekta hemmafruarna) har inom sej, som kommit fram i farmor efter 75 år, tror jag behövs få komma ut det med! Och nu kan man ju ta en öl med henne, som aldrig druckit (vad vi har sett) tidigare! ;)

Och, när jag blir gammal, ska jag då ta mej fan också få till mina lakan så där perfekt vikta!

Lax på saltbädd!

Nu ska vi knalla iväg och käka hos CC och Jesse. Var och handlade nyss till middagen med Töyrä, släppte av han och nu har jag inväntat Agge och Benz som gick hem från Kvantum. Det blir färsk lax filésida på saltbädd med klyftpotatis och massa sallad och dill- och örtsåser till. Mumma. Får se om dom klarat av att följa mina instruktioner tills vi kommer dit och stur upp det hela. ;)

Visst ja, då jag och Tyra var på väg hem i bilen ringer Babbsan och ber oss vänta på gården tills hon kommer. Med sej har hon Laban-snuttis, en Laban-body och ett spjälsängsskydd till Tyra!
Ojoj, får nästan dåligt samvete, speciellt då hon råkat glömma kvittot i påsen...
 

Favorit i repris.



Cruiiiiising. :P

Shit vilket väder alltså! Nu iväg på äventyr.

Raggarbrullan!

Tyra kommer typ vara koolaste ungen i hela Luleå, på cruisingen iår! Hittade världens tuffaste klänning på Lindex och med skinnjackan hon fick av Agge syrra blir det ju bara så grymt!!

Detta blir hennes outfit:



Snaart folks, är sommaren här!

Kolla vad jag hittade på promenaden i morse!! Sooooommar, eller iallafall vår! :P




Och nä, jag har inte snott dom från någons rabatt, har redan blivit anklagad en gång, tack.




To do.

Igår knallade vi till stan och tillbaka med hela familjen. Haha. Dock försvann hela grejjen med promenaden då vi stannade till på JV grillen och käkade en hamburgare! Ben fick köttbullar av någon snäll tant som jobbade där inne.

Visste ni förresten om att det finns en prylaffär i tågstationen?! Var in och glodde lite grann, mest smågrejjer, som jag verkligen hatar. Men i ett litet hörn hittade jag även jäävligt snygga Lucky 13 tröjor, men eftersom finanskrisen nått familjen Andersson-Jussi, fick jag helt enkelt bara se men inte köpa. Men, då pengarna kommer in på kontot, kanske man kan köpa, iallafall en? ;)

Sen på kvällskvisten kom Töyrä hit, bärandes på en jättepizza. Humf. Där försvann ännu mer av den nyttiga promenaden.

Ajja. Ny dag idag. :P Ska knalla till BVC och väga lilla sessan och se vad hon Kerstin har att säga idag då, sen blir det nog att gå någerst, men vart vet jag inte.. Haha

Just ja, vi ska fara och köpa något slags blåbärsris, med jätteblåbär till Agges morfar som fyller år idag.

Vatten över huvudet.

Veckan började rätt kasst måste jag säga. Eller, inte direkt kanske, fick besök av Mallan och vi surrade på, drack kaffe och hann med en snabb promenad också! Det var ju allt annat än kasst! Och både jag och Tyra fick presenter! Tyra fick en Rockstar-body och jag fick mej ett manikyr-set! Nu ska jag bara se till att ta mej den tiden och fixa mina stackars försummade naglar!
Men hursomhelst, då är jag ju en av dom som tillhör den kategorin av människor som tror att man hinner ta mej fan allt, och boka upp mej där efter. Så jag skulle ju då givetvis ha tvättstuga, medan Malin var här, och på det, förutom jättehögen av tvätt, så skulle jag tvätta soff-överdragen! Och vara med Tyra. Vatten över huvudet.

Sen där på eftermiddagen försökte jag ta en power-nap innan Töyrä skulle komma förbi, och innan man skulle börja med käk. Jag hann precis somna, för att sen vakna igen. Tror inte det är en power-nap. Tror det är en göra-sej-på-dåligt-humör-nap.

Och, på allt detta, så har nacke, axlar och skuldror börjat bråka. Började med att jag inte kunde vrida på huvudet i förrgårkväll, till igår kväll, då hela jävla ryggen kändes som att den frusit till sten. Och inte en värktablett i sikte.
Men som tur var kom syrran förbi på besök, och där kan jag säga, finns muskler så det räcker att knåda ut min stackars rygg lite grann! Tack som faan!
Sen fick Agge fortsätta där syrran slutat, så idag känns det faktiskt mycket bättre! :)


It can't rain all the time!

Vilken skitdag det varit idag alltså. Eller skitdag och skit dag, men idag hade jag verkligen gett mej fan på att ta mej ut på en långprommis, men då är vädert verkligen skit. Blåser det inte som fan så regnar det. Vill jag ut med vagnen då? Njet. Så, dagen har bestått av städning, och åter städning. Vilket faktiskt behövdes. Haha. Undrar om det kan räknas som vårstädningen?! Tror jag iallfall ska kalla det för det. ;)

Sen kom älskligen hem, efter att ha varit och fixat med ljudet i bilen i byn med Anton. Bjussade på fläskfilé gryta, vilket verkade vara uppskattat! :)
Och imorgon får man besök av Malin, länge sen man såg henne igen, men vi brukar ju ha en tendens att ha lite långa luckor i våra möten.. ;)
Sen skulle våra kära Töyrä också dyka förbi tror jag! Sörlänningen där, som kanske flyttar upp igen, hoppas jag iallfall. Har saknat han och hans surr och idéer och teorier.

Massa tacos!

Helt underbar kväll igår! Vi var givetvis sena, då Tyra bestämde sej för att skita just innan vi skulle gå, så det var tvunget att börja med blöjbyte och sen kom hon ju då att hon var hungrig... Jag tror jag börjar förstå det här med småbarnsföräldrar som alltid är sena och menar att tiden inte riktigt räcker till. Men, efter många om och men, så styrde vi stegen mot Skurholmen, med hela familjen i släptåg, Benz skulle vara hemma hos Linn medans vi var hos CC och Jesse, eftersom att CC är allergisk. Detta verkade inte Benz ha något emot, då Linn berättar att hon har kvar hamburgerkött, som han ska få!

Vi möttes upp av ett bord fullt av grönsaker i små skålar hos CC, vi skulle få tacos! Gott gott!
Då CC sagt till Edvin, hennes son, att vi skulle komma hade han lett och sagt "Ah, Linda med den tjocka magen!", han kollade lite konstigt på mej då jag kom, den tjocka magen var ju borta! Och med oss hade vi en liten människa istället! Tror han hade lite svårt att greppa det där med att det var bebisen som varit i den tjocka magen, och att den inte var tjock längre för att hon kommit ut. Och jag förstår honom, tycker det är lite märkligt själv faktiskt.
Sen fick han, med hjälp av mamma, hålla i Tyra och ligga och mysa med henne under babygymet ett tag, snacka intresserad han var! Men då är han ju en grymt rutinerad och stolt storebror till Agnes också.
Käk och surr och några glasvin och ännu mer surr bestod hela kvällen av, och sent blev det, strax före ett traskade vi hemåt.

Idag var vi bjudna på middag hos mamma, och gissa vad som stod på menyn om inte tacos?! Haha. Men jag börjar tro att man aldrig kan få mycket av tacos, gott som det är!

Feeetfest!

Eller kanske inte riktigt fetfest, men nu bär det av till CC och käka födelsemiddag och mys och dricka något glas vin, tror jag att det sas?! Och idag fick vi veta att det finns ännu en till sak att fira, för Agge har kommit in på utbildningen för CE-kortet!! :)
Haha. Kalix here we come. Fast.. ändå inte riktigt, insåg att jag nog inte kommer palla att bo där i tre månader, speciellt över hela sommaren, så det blir nog bara ibland, då Agge är less på att pendla.. :P

Meeen nu, iväg så man inte kommer försent! (Vilken vi ändå kommer göra, men fint folk kommer alltid sent, var det inte så det hette?

Wootth?!

Vaknade fem i morse av lilla sessan som ville ha käk, skönt med lite sovmorgon, senaste dagarna har hon vaknat redan två och velat ha mat och blöjbyte, inte lika koolt.
Men hursomhelst, när vi låg där så började jag fundera. Och insåg att jag inte har ett enda jävla minne av att jag gått och lagt mej?! Jag har inte ett enda minne av att jag matat henne, eller att Agge lagt sej. Typ som när man kommit hem i tokfyllan och inte minns ett skit av hur man kom dit. Scäääry shit alltså. Och hur jag än funderade så kunde jag inte komma ihåg något.
Agge förklarade sen att jag hade tagit Tyra, gått och lagt mej och matat hon, sen när han hade kommit in med Benz från sista svängen, så hade vi legat och sovit bägge två, hon fast vid tutten än! Haha.

Jag tror jag var jävligt trött igår?

Nu har jag även fått en ny teori (i brist på annat, så ligger man och får olika teorier om allt möjligt vid nattmatningen), och den är som följande; Ni vet då man kommer hem i fyllan och så fort man sätter nyckeln i hålet och kliver in genom dörren, så Poff! försvinner allt minne? (Nähä nä, ni har aaaldrig råkat ut för en minneslucka, kanske bara är jag då.. :P) och så vaknar man och minns hela kvällen, men inte då man kommit hem?
Nya teorin är att då man sätter nyckeln i hålet, ställer sej hjärnan in på att man snart ska få sova, och bara stänger av! Och att det var precis samma grej som hände i natt, bortsett från alkohol då, som jag givetvis inte intagit. Jag vet inte, låter det orimligt? Eller är det verkligen bara jag som upplever det här fenomenet?


Morgonens Jukebox.


..men först en låååt så klaaaart! ;)



Tvätta sej liiite.

Klarblå himmel utan ett endaste moln, kan det bli bättre?!

Haha. Funderar på att lämna karln och Tyra i sängen och traska ut på en feet promenad med min kära Bajz. Vi behöver ju egentid! Kanske inte det snällaste att dra egentiden nu, då lilla damen ska pumpas full i mjölk, tom mage som hon har, efter natten! Få nog bli sen på eftermiddagen, om man orkar och har tid.

Tror det blir att dra en sväng till byn idag och våldgästa pappans garage, tvätta RKD, och göra han vårfin! Våran visit i Kalix gjorde susen på den redan lerinpckade lacken, skulle man ha så över vinter behöver man nog inte oroa sej över rost iallafall.

Ne, nu gå och agera matmaskin!

Yeeey!

Dubbelavsnitt av Desperate ikväll, kan det bli bättre?!



Agge är inte alls lika lycklig, kan jag tillägga. ;)

Soool!

Promenad i solen stod på schemat idag. Försökte få med mej någon, men det verkade ju i stort sett omöjligt! Så jag, Tyra och Benz fick snällt traska för oss själva.
Gick till Skurholmen och fick se Marianns lilla hundvalp, en liten labbe-mix, så sjukt söt! Benz lyckades givetvis skrämma den lilla stackarn, men nog var hon ändå en tuff liten rackare, vågade till och med morra åt min best!
Men, jag kan ju lugnt påstå att jag inte är avensjuk, ha valp är fan inte det lättaste, saknar inte att springa ut var tione minut, eller att torka piss då man inte hinner, eller sova med kläderna på, så man hinner ut om det måstes på natten. Helt ärligt tror jag att det är lättare med att ha en lite bebis, än en valp, nu när jag kan jämföra. :P

Nu blir det kocka nå käka, kotletter och pommes, med massa sallad tror jag det skulle bli, yummy!

Kalix resumé.

Det blev ett längre besök i Kalix än vi tänkt oss, kom hem igår kväll. Giveetvis har det varit mulet och kasst väder hela tiden vi varit där, men igår kom då givetvis solen, då vi ska hem.

Hursomhelst, så vart det allt vi tänkt och lite till! Snåfurs stuga åkte vi till på kvällen när vi kommit dit. Kändes helt skumt att bara lämna henne och åka, och Benz anklagande blickar gjorde inte saken bättre heller.. Men vi visste ju att hon var i trygga händer.. Haha. Snacka det kändes lite byigt att greppa sex-packet, hoppa på skotern och köra över isen och ta en öl. Helena var ju då barnvakt, och det hade gått hur bra som helst! En liten skvätt mjölkersättning hade hon fått käka, och hon hade tagit flaskan utan problem. Sicken kicka man har fått! Och Sofias stuga, vilken stuga! Sån skulle man ha. Badtunna, bastu och skit fint invändigt, och det bästa, precis brevid vattnet!

Dagen därpå var vädret som sagt skit. Så det vart mest bara att sitta inne och hänga i Agges morföräldrars stuga. Vi smet dock iväg en sväng på skotra igen då damen somnat och kollade på hans mosters stuga, den också precis brevid vattnet!

Efter en natt med regn(!?) kom ju då solen iallafall, så vi passade på att njuta lite under dagen, köra mer skoter (men nu med bra väder), grilla korv och käka middag hann vi med innan hemfärden. Helt underbart!

Det är ju helt sjukt vad skogen gör med en, man bliv helt lugn! Vi vaaaar ju i Kaaalix, och där har man iint brååttom... Haha.


Utanför Snåfurs stuga, med första (omskakade efter skoterfärden, då Agge körde) ölen!



Väl inpackad för att ligga ute och grilla korv.



Agge skulle burka med gammel skotran.

Kääälix.

Egentligen så hade vi faktiskt inte tänkt göra nå alls nu i påsk, bara vara och hänga hemma.

Men, då säger min kära Snåfur-Slut att hon ska dra till Kalix, eller rättare sagt Sangis, och hennes stuga. Och den stugan ligger rätt nära Agges folks stuga. Så nog vart man ju lite sugen, dra och köra lite skotra, kanske till och med ta en folle på kvällskvisten? Vi har ju trots allt Tyra-vakt där om vi vill, då hans föräldrar är där, och kanske man vågar lämna henne någon timma iallafall och busa lite med skotra innan det är för sent?!

Ja, det återstår ju att se. Men man kan ju iallafall överväga saken. Och en folle är ju aldrig helt fel? ;)

Dååålig matte.

Igår var ingen vanlig dag, för igår var Benz födelsedag! Och dåliga matte glömde helt bort det. Tur han inte riktigt förstår det då, så kan han få sitt favvoben då Djurmagasinet har öppet som vanligt igen.



Metallica is the shit!

Haha! Nog märks det att hon är sin mor upp i dagen, hon Tyra. Vad funkade för att få henne nöjd och bara ligga och lyssna? Jo, Metallica! Bara därför får ni en till låt. :P



Morgonens Jukebox.






The sun is Shining!

Yeeey! Solen skiner! Lätt att det blir prommis till BVC och hem igen sen! Men verkar vara lite kallt ännu, så risken finns väl att Benz, den frusna lilla hunden, måste ta med sej en jacka och filt så han inte fryser ihjäl medans han väntar ute. Agge tyckte vi skulle ta med en jättestor väska och smuggla in honom, så han skulle slippa sitta själv. Tror inte det funkar dock.. Så han får snällt sitta och vänta ute, han är ju en hund trots allt! ;) 


Agge är iväg en sväng till byn och ska hämta fulgolfen, för äntligen ska den säljas! Kan ju lätt påstå att jag inte kommer sakna den särskillt mycket. Sen det faktum att vi inte använt den särskillt mycket alls, och att den bara stått utanför hans föräldrar hela vinterna och varit i vägen, gör ju saken inte mindre bra heller. Vet inte riktigt vad vi tänkte då vi tyckte att vi behöver tre bilar?!

Nu knorrar lilla damen. Tror det är dags för mat.. igen.

Hembesök och innesittande.

Efter en dag av bara vara inomhus, ska vi nu släpa ut lilla familjen på promenad. Varför ska man aldrig hinna med att njuta av solen för? Imorgon blir det andra bullar. Promenad till Skurholmen och BVC. Få se vad Kerstin säger om lilla tösen nu då. Och man får ju bara hoppas på att det är sol!
Idag var det en gubbe här och pratade försäkringar med oss. Shit alltså, snacka dom gör allt för att man ska teckna hos dom. Men det säger ju en hel del. Försäkringsbolagen gör hembesök, men inte barnmorskorna längre. Tur att det är någon som bryr sej om dom små liven... Fast kan ju ha lite med pengar och göra också.. :P

Även min Snåfur var här och kollade på Tyra, en napp och nappflaska fick hon av tanten. Så klart med en rosa döskalle på flaskan. ;)

Den gröna lilla grisen.

Idag fick Tyra igen massa presenter. En ny blöjhink, som tur var, en som inte behöver specialpåsar om man inte vill. ;) Två blombuketter och en termometer. Men den koolaste av alla, måste ha varit spargrisen, så jävla grym!





Sen att den innehöll pengar, och att den ena blombuketten också gjorde det var ju heller inte dåligt. :P
Nu väntar vi bara på att hon ska få sej ett personnummer, så hon kan få sitt alldeles egna sparkonto. Tillsvidare få hon nöja sej med sin snygga gris!

Dagens Jukebox.




Tracy Chapman, hon är ju ta mej fan bara så jävla grym! Måste fixa hem hela skivan tror jag..


Sjukt rastlös!

Vet inte vad det är idag, men jag är bara så jävla rastlös. var iväg en sväng på Barnens hus och Storheden och inhandlade lite nödvändigheter. Eller ja, Barnens hus kunde inte hjälpa oss med nya påsar till blöjhinken... Enda sättet att få tag på sånna som det ska vara är att beställa dom, eftersom Babyproffsen gått i konkurs.. Yeey. Ofta. Nä. Så, den som vill är mer än välkommen att inhandla en ny till oss.. :P
Sen kom vi hem, matade Tyra och fixade lite, - sen gick jag och Benz på våran första ensamma promenad, sen jag vet inte när!! Kändes som skumt, men ändå skönt. Och Benz var då nöjd! Passade på att träna lite lydnad också, var ett bra tag sen det hände... Och duktig var han! hade inte glömt bort allt, men lite ringrostig var han ju, ibland bara glömde han att fot betyder att man måste vara koncentrerad och kolla vad matte vill, inte bara släpa sej brevid som brevid. Men annars gick det hur bra som helst.

Nu ska jag typ gå och städa toan eller nå, i brist på annat. Haha.

Yeeeey me!

Idag fick jag för mej att testa mina jeans, förvisso dom som jag fick av Cine när jag var på tjocken men inte ännu så tjock, men ändå, och kolla om dom alls gick över höfterna och kanske till och med skulle gå att stänga. Och ta mej fan, det gick! OK, lite fläsk hänger ju så klart över och så, men vad fan, dom gick att stänga guys!

Hur jävla lycklig blir man inte då?! Min dag är gjord kan jag ju bara meddela folket.

Mina favvo 25", så där sköna och ingågna, känns inte så avlägsna ändå. Kanske till sommaren?


Nu ut på äventyr igen med hela familjen och RKD, Dollar tror jag det får bli!

En sväng på stan.

Idag vågade vi oss ut på stan, Agge lämnade tillbaka ett skärp som pajjat, jag köpte mej en sån där assnygg (eller så inte, men satans så praktisk) amnings-BH och  Tyra fick sej nya sockar. Monster-ungen har 13 på fötterna och idag provade vi en body på henne, storlek 62, och även m den var lite stor, så kunde hon ha den! Jisses.

Lyxnatt fick jag också, bara vakna en gång, kring 4, ge lite käk och sen sova igen! Helt underbart! Håller det i sej så här blir jag fan inte lessen!

Nu tror jag det blir en lååång dusch, vi har till och med hunnit med att fixa och organisera och städa, så det förtjänar man tycker jag. :P

The sun is Shining!

Har som varken tid eller orka för att uppdatera så där jättemycket eller detaljerat. Men vi har haft besök efter besök, fått boka in folk så det inte ska krocka, eller bli för mycket samtidigt. En på tidiga dagen och en på eftermiddagen, i princip. Haha. Helt sjukt egentligen. Men funkar nog bäst så, och trött som man är skulle man nog inte palla annat.

Hur går det då? Jo, det funkar faktiskt oförskämt bra. Ingen baby-blues, inga större panik-attacker över hur/vad/när man ska göra vad, inget överdrivet skrikande, förrutom någon timmas magont, visst får man vakna någon gång på natten, men där får man sova direkt efter hon får mat och ny blöja. Så, jag kan faktiskt inte alls klaga. Kan man ju inte när man har världens finaste unge!

Idag var vi på BVC och allt var som det skulle. Hon växer som fan, hon hade gått upp på tre dagar, det dom i normala fall går upp på en veckan, minst. Jo ni, hon är helt enkelt perfekt hon Tyra! :)
Jag ville promenera i finvädret dit, men efter gårdagens tripp till Copp och tillbaka (då jag var helt slut och däckade totalt i tre timmar efteråt) så vågade jag mej inte på promenad. Tror jag får hålla mej med att bara gå runt kvarteret eller ängen vid mutantsjön, iallafall några dagar till. Hursomhelst, så tog vi bilen och sen åkte vi ut på en lite ragg runt stan. Hann träffa Agges kompis Davve också, så han fick se våran sweetheart. Tanken var att vi skulle åka till Drive Innen och fuska, men då blev Tyra hungrig, så det var bara att styra hemåt. Lika bra var ju det, sparade både pengar och kalorier.. ;)

Imorgon ska vi ut med vagnen igen, hoppas bara det är lika fint väder som idag!



RSS 2.0