***

Ibland får man verkligen bita sej hårt i tungan när sanningen kryper fram. Fast än jag helst hade velat kasta mej på telefon och leva jävulen ska jag faktiskt låta bli.

Men, jag blir så jävla ledsen och besviken. Inte för min egen del. Men för någon annan.


Så lite för en, kan vara så mycket för en annan.

Hade världens bästa överraskning som låg och väntade när jag vaknade imorse, i dessa tider är det fruktansvärt tacksamt!

Tack pappa! ♥

Mitt fyrbenta ♥

Nu är det bestämt, Benz flyttar till Pia och hennes lilla familj i slutet på månaden på prov!

Nu har han ju varit i Boden i dryga två månader, och agerat hund-substitut för Monikas hund Hilda, som är på BB och föder puppies, så han har ju ändå varit borta, men nu känns det som att det är som... på rikt.

Det känns som konstigt och känslorna är klart blandade. Jättekul att dom vill prova ta honom, tror inte en sekund att han skulle ha det dåligt där, tvärt om! Dom är en aktiv familj, som vet vad det handlar om, då deras hund Molly är av samma ras, och dom är jätteduktiga med hundar! Och säkerligen kommer han smälta deras hjärta likt ett isblock på savannen, och dom kommer älska honom lika mycket som jag.
Men samtidigt så svider det ju i hjärtat.

Min själsfrände. Mannen i mitt liv som alltid troget stått där vid min sida i vått och torrt.


 

Himla tur är det ju att dom bor så nära och vi ändå brukar umgås, så jag kommer ju träffa mitt <3 ofta. :)




Starten på 2011.


Älskade unge, vad skulle jag göra utan dej?


Livet rullar på. Vissa dagar bättre än andra. Mycket jag hade velat skriva här, men det tänker jag inte.



Nu är det iallafall tentavecka, på lördag är det dags att skriva igen. Givetvis är Tyra sjuk och jag måste vara hemma med henne då ingen annan kan, och det går ut över studierna... Får se hur det går helt enkelt!

Jag och morsan har börjat vårat nya liv, utan kolhydrater, än så länge gå det bra. Har bestämt mej för att hålla mej till promenader just nu, då det känns som att tiden och orken inte räcker till riktigt för träning.




RSS 2.0