Om man ändrar sej...

Av någon anledning lyckas man ju altid ligga efter i schemat.

Och jag gör ju saken bättre när jag springer runt här med håret uppsatt i knut a la Lilla My. Fotar ungen då hon sprattlar i babygymmet. Skriver blogg. Gnäller på min karl om att han är så seg.
Vi skulle ha lämnat hunden till hundvakten typ nu. Jag skulle ha sminkat mej klart. Och helst skulle vi hålla på att packa bilen med allt vi ska ha med oss får våran långa borta vistelse. En hel natt. Haha.

Vad som slog mej just är att jag har inte ens packat väskorna. En till mej med hela styling-kittet. Måste ju ha med mej ombyten, ett om jag ändrar mej. Ett om det blir kallt. Ett om jag ändrar mej om det också. Och ett mjukis till imorgon. Hårspray. Parfym (snacka lyx, jag ska unna mej att ha parfym ikväll!). Smink. I massor, sliter med mej två necessärer, just in case. Om man ändrar sej, och det är ju jag väldans bra på.
Tyras väska ska packas. Vad jag ska sätta i den har jag inte ens komit på. Blir väl samma där. En fullpackad väska med massa kläder. Just in case. Hon lär ju kräkas ner några bodysar och skita ner några byxor. Det brukar ju bli så om man inte har med ombyte.
Vilken tur Agge inte har dessa packa-väskan problem iallafall! "Vaddå, vad ska jag ha på mej, jag tar på mej det som är rent!"...



Finaste rääägarungen i sin fina klänning!

Dom där vädergudarna.

Vad är det här nu då?! Här hade man förväntat sej att vakna till strålande sol! I
nte fullt i moln och blåst! Det var inte vädret jag beställde.

Snälla vädergudar, trolla nu bort molnen och gör solsken hela dagen lång!

Sen vill jag bara påpeka att jag förlorat allt tro på SMHIs vädergudar!!

OH NO!

Hela dagen igår var Tyra lite så där grinig och gnällig och verkade ha ont i magen, då fick hon miniform-droppar av Linn vilket hjälpte.
Idag är det min tur. Imorse då vi käkade frukost sved det som i magen och sura uppstötningar. När vi skulle käka lunch var jag jäääävligt nära på att kräkas. Men bara just lite.
Nu mår jag skit. Har inte kräkts ännu, men det känns inte långt borta.

Vad är det här?! Mår jag så här imorgon hänger jag mej!! Ska mitt halvår av planerande pajja av kräk-sjuka?!
No way. Kräk-sjuka eller inte, Lindur ska uuuut på cruisingen.

Blir till att skicka karln på Coop och köpa massa ProViva-dricka, så kanske magen blir glad igen. Kan ju vara min stressmage som är less på mitt stressande hit och dit och säger stop.
Får vi hoppas!

The evil neighbour.

Mina grannar lär ju älska mej just nu.
Volbeat på härligt hög decibellnivå.

VIlken tur att man härdat ungen.
Och att det finns dörrar så hon kan fortsätta sin skönhetssömn utan att bli allt för störd! ;)


Min akilleshäl.

Idag har jag gjort något som händer sällan, hemskt sällan. Jag har klippt mej! Det vill säga toppat kanske fem centimeter. Haha. Detta fenomen händer kanske en gång per år, om inte ännu mer sällan. Tack Biggan!! :)
På lördag kanske, kanske jag ska bli så wild and crazy att jag klipper lite till. Klipper upp håret. OM jag vågar.

Att jag är rädd om håret är inget skämt alltså,eller rädd och rädd, jag har ju typ färgat sönder det för länge sen, men längden är det väl jag är rädd om.
När jag gick på högstadiet och var värsta fienden med en brud i parallell-klassen, så skulle hon hämnas på mej genom att supa ner mej och klippa av mej mitt långa svall, eller ris, välj själv vad du vill kalla det. Hon visste var min akilleshäl satt, ordentligt.
Som tur var vågade hon aldrig genomföra denna hämnd-aktion
.




Stormigt värre.

Vissa dagar önskar man att man inte hade hund.
Typ som en sån här dag, då det råder total storm ute.

Nu ska jag packa vagnen och gå ut med mitt stackars barn och hund.
I stormen.

Gud vad jag längtar.

Alla dessa tänk om.

Nu har nedränkningen börjat, fast egentligen har ju jag redan börjat nedräkningen då jag satt tjock som en säl här i vardagsrummet i december och kunde inte röra mej alls, knappt ner till bilen ens. Då hade jag redan hunnit göra en playlist att bränna, skaffat chaufför och visste i princis vad jag skulle dricka och vad jag skulle ha på mej.

För på lördag är det Lule Cruising, eller Key Town Meet, som det heter!!!



Som jag har längtat. Men nu kommer ju det där förbannades mammahjärtat in i bilden och ruckar lite.
Tänk om det inte funkar för henne att vara hos Agges föräldrar? Tänk om hon vägrar äta? Tänk om hon vägrar sova? Tänk om hon får ont i magen? Tänk om hon blir jättelessen och bara grinar hela kvällen? Tänk om mitt dumma mammahjärta kommer typ.. gå sönder av ångest för att lämna henne?
Alla dessa tänk om. Jag vet ju faktiskt, att om hon vägrar äta, så dör hon inte. Hon äter när hon blir nog hungrig. Och sover gör hon nog också när hon blir nog trött. Och Agges mamma är ju faktiskt också just mamma, och har gjort ett tämligen fint jobb med Agge och Rebecka.
Så egentligen är det ju inget att oroa sej för, och i absolut värsta fall, kan man ju åka hem.

Men ändå, så ligger det där och gnor långt nere i magen...

Morgonens Jukebox.



Heldag!

Idag har det verkligen varit full rulle hela långa dagen, och lång var den, vi är nyss hemkomna hela familjen.

Först åkte vi då ut och träffade CC och gänget. Och jag hade så rätt, blöt var jag då vi varit ute, minst sagt. Käkade lunch på sjukhuset, jag syndade och käkade hamburgare, men till mitt försvar så snodde jag mer sallad från buffén och åt inget bröd eller dressing, och hälften av pommesarna låg kvar på tallriken då jag var mätt!
Det här med dieter och bantning har visserligen aldrig varit min grej, men jag börjar nu inse hur mycket jag töjt magsäcken medan bullen var i ugnen, det vill säga massor! Jag äter större portioner än Agge, och det behöver jag definitivt inte! Vill jag komma i mina jeans igen funkar det inte att käka en jätteportion varje gång man äter, heller inte trycka Cola, eller vitt bröd och sånt skräp!

Hursomhelst, så åkte vi sen direkt till min far, där vi skulle fixa bilen. Men självläkande som herr RiKarD verkar vara, så behövde inget fixas. Baklyktan hade på något sätt börjat lysa igen. Blinkersen som jag trodde lampan gått på, började lysa igen då vi tog ur den och satte tillbaka. Enda lilla fixet som blev var att farsan drog åt en slang, hoppas nu att servo-oljan stannar där den ska.
Tänk om man har sån tur så att imorgon när jag kommer in i garaget, så har även sprickan i rutan läkt ihop?!

Jag har även sett en sida av min far idag som jag aldrig tidigare sett, en lekfull sådan, en sån där som sitter och pratar bäbis-språk och lallar på. Jag lovar, chocken var total då jag tog han på bar gärning med att sitta med ett par blå-vita handskar på händerna och lekte med Tyra, då han var barnvakt medan jag dammsög ur bilen. Men det är sjukt kul att se att till och med min far med sitt "typiska finska" sätt kan släppa loss! ;) Sen fick han även vara barnvakt då jag och Benz knallade ut och gick en runda i byn. Där fick han åter igen högsta betyg!


En ruskigt stolt morfar!


Sen åkte vi vidare och plockade upp Agge och for till stan på mamma-middag. Hemmarullade köttbullar! Vet inte när jag åt det sist, men länge sen var det! Där fick Tyra också nya pyamasar, kortärmade och korta ben, tror hon behöver det, denna svettiga lilla bebis, redan nu märker man att hon är lite småsvettig på mornarna, hur blir det inte då till sommaren?

Nu är vi äntligen hemma, Agge pluggar (inget fel på motivationen här inte!!), snart har han läst ut hela körkortsboken och gjort häftet, detta på bara tre dagar! Tänk om man själv hade haft den motivationen, då hade man nog sparat pengar på teoriproven skulle jag tro!
Tyra däckade direkt jag la henne i vaggan. Nu sitter jag här och pickar fram bokstav efter bokstav, med (snart) ny manikyrerade händer! Bara klarlacken kvar nu, vilket jobb alltså, för bara en sån liten sak som naglar. Började igår och ikväll hoppas jag på att hinna klart!

Rain!

Vilket väder man vaknade till! Regn och mulet och ännu mer regn, men jag klagar inte. Ibland måste det ju få regna också. ;) Är bara så glad över att jag inte tvättade bilen igen som jag tänkt...

Snart bär det av mot Sunderbyn, möta upp CC och kidsen. Jag och Edvin ska ut och gå med Benz, medans CC och Agnes är på undersökning. Haha. Ska bli kul att knalla i det här vädret med vagnen Benz och en liten tvååring, kan ju bara gissa att man lär vara jävligt blöt om inte annat sen!

Sen till pappan och låta han se över elfelet jag har i skrotbilen. :/

Liten och stor.



Helt plötsligt upplever man Tyra som en typ.. jättebebis.



Lilla, lilla Mila.

Dagen blev lite bättre då Linn ringde och kollade om vi skulle ta nå kaffe och vi fick se hennes lilla plutt.


Dagens Jukebox.


Maktmissbruk.

Att det inte är lätt att få sin lilla röst hörd när man har med myndigheter att göra, har jag ju lärt mej. Men att man ska sitta i tårar efter ett samtal med en handläggare på Socialförvaltningen, och känna sej så liten på jorden och ner trampad i sulorna, är ju inte riktigt rätt?!

Nu har nästa storm blåst upp.

Vi har för några månader sen sök om försörjningsstöd från soc, då min föräldrapenning inte visade sej vara särskilt mycket att hänga i granen, och Agge får en liten, liten summa varje månad från arbets i så kallat utvecklingsstöd. Men då har det ju bara gett desto mer problem än pengar detta försök till lite hjälp med försörjningen. Vi har inte fått några pengar alls, förrutom förra månaden då föräldrapenningen inte kommit igång ännu, och jag förklarade detta för tanten som kallas handläggare. Då säger hon att hon betalar ut pengar, och att vi sen löser detta genom att dra av nästa månad, vilket jag tycker att det låter ju rätt rimligt och helt ok.
Men vad nu denna förbannades kärring gör, är att gå överhuvudet på oss, skickar flera brev till försäkringskassan, där hon säger att utbetalningarna ska gå till Socialförvaltningen i Luleå, inte till oss. Bara där tycker jag att det inte är ok, varför ringer hon inte till mej istället, och förklarar, istället för att gå över huvudet på oss? Kanske kräver pengarna av mej direkt?
Varpå försäkringskassan ringer mej, och frågar vad det är frågan om. Jag förklarar läget, ger namnet på soctanten och vi kommer överens om att vi ska höras nu i början på veckan för att få klarhet i allt.
Nu när jag ringer idag, har dessa två onda tanter från helvetet (läs; myndiheterna) pratats vid, och i princip hela min föräldra penning är utbetald, men inte till mej då givetvis, utan till soc. Kvar till mej finns några hundra lappar.
Ringer upp handläggaren på soc, är givetvis lite upprörd, men håller mej lugn och sansad och försöker få fram min sak i det hela. Vad gör hon? Jo, hon sitter och avbryter mej, inte en gång, utan flera. När jag höjer rösten och försöker likförbannat få fram det jag vill säga, då hotar hon med att lägga på luren. Och när jag säger att jag höjer rösten för att hon hela tiden avbryter mej, eller iallfall försöker, säger hon att det är ju bara för att jag inte verkar ha förstått. Men alltså. Tycker hon att jag inte förstått det hela, kan hon väl förklara för mej, då jag fått prata klart?!
Efter många om och men är mitt tålamod slut och finnhumöret kommer fram, och jag råkar kläcka ur mej att det är ju inte så jävla konstigt att folk inte orkar jobba, när dom går på soc, när det blir så här besvärligt efteråt. Då säger hon till mej att jag minsann får välja mina ord, annars får det vara. WHAT?! Visst jävligt onödigt av mej att säga, men vad fan.
Här sitter jag i en beroende-ställning till henne, och hon är inte heller särskilt trevligt eller tillmötesgående, eller ens så särskilt sugen på att höra vad jag har att säga uppenbarligen då hon konstant avbryter mej och så sitter hon och hotar med att lägga på luren, eller till och med skita i hela denna grej, som gjort att jag sitter med hundra spänn på mitt konto.
Och då är inte ens alla räkningar betalda. Snacka om att missbruka ett övertag, där jag är helt beroende på henne.

Det hela slutar med att jag ger mej. Jag inser att det inte går att försöka förklara för henne att det inte går ihop, hur jag än vrider och vänder på det, att jag ligger minus flera tusen. På grund av att dom tagit hela jävla föräldrapenningen.
Jag påminner henne återigen att jag vet att vi fått för mycket pengar, men att dom nu tagit hela överskottet plus lite till, och att hon faktiskt sa att vi inte skulle behöva lämna in någon ansökan denna månad, då vi har för mycket pengar. Och att nu måste vi ju göra det lika fan ändå. För nu ligger vi minus.
Tillslut fattar nog kärringen att det är hon som har fel. För hon ger med sej och säger att jag kanske ska lämna in en ansökan iallfall. Trots att hon tidigare sagt att det inte behövs. Sen till lägger hon att vi inte måste det, men att vi kan om vi vill. No shit sherlock. Snacka hon sitter där på sin tron och vägrar erkänna sina fel. Nu inser hon att hon tagit för mycket pengar, men då ska vi åtgärda detta genom att få åka dit och hämta papper, samla ihop alla lönespec och avier, och åka in med detta. Thanks a lot. Det är ju inte alls bökigt och jävligt onödigt.

Efter samtalet säckar jag ihop och grinar. Känner mej helt jävla värdelös och obetydligt som människa. På grund av hur fan jag just blev bemött.

Och då undrar jag ju genast, är det så här dom bemöter alla, som någon liten parasit, ett bidragsfall, som inte behövs visa någon respekt till?

Är det inte försingringskassan, är det något annat.

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen:
Förbannades jävla myndigheter!!
Må dessa onda ting brinna i helvetet alltså!


Nya versionen av Golden-Shower?!

Morgonen startade med att lilla damen tog ett kiss-bad. Jepp, du läste rätt, ett bad i kiss.
Jag hade precis tagit av henne blöjan och lämnade henne för ett par sekunder för att fixa lite med hennes babygym, som hon skulle få ligga under medans morsan tog en dusch. Men undertiden passar man då givetvis på att pissa litervis på skötbordet. Kläderna som låg brevid var dyngsura, samt hela ungen. Härligt.
Det blev ingen dusch för mej. Det blev att spola upp ett bad och lägga bägge oss där i och tvätta bort kisset, för nu var ju även jag besudlad. Det går inte att lyfta ett barn från ett skötbord som är ner kissat/bajsat, utan att själv bli indragen i dramat.

Efter dramatiken tog hon sin förmiddags-powernap, jag passade på att trycka frulle och fixa stilen, sen bar det av på prommis och hund-dejt , så fort sessan vaknade.



Lukta rumpa.



Titta en myra?!



Oj, så fint vi sitter?! Benz verkar gå på "hoppar hon får jag också hoppa".

(Jag måste ju nästan be om ursäkt för min totala okunskap i fotografering...)

Upp till Svartöstan, där vi hittade en liten grusväg att gå på, skulle se var vi hamnade. Vi hamnade på en sandplätt, där tog vägen slut. Undrar meningen med denna lilla grusväg alltså. En kommun anställd med lite att göra kanske? ;) Vi tog oss iallfall en kopp kaffe på den lilla plätten, i en liten skogsdunge. Mysigt!

Idag var ju då också Agges första dag i Kalix, varkade ha gått bra, dom hade väl inte gjort allt för mycket vettigt vad jag kan tycka, men det är väl arbets i ett nötskal. Spendera meningslös tid och massa pengar! Hoppas det bara var någon slags introduktionsdag idag då?
Tydligen skulle dom få lastbilskortet om typ 6 veckor. Lät ju som en jävligt schysst deal, gå på utbildning där man helt enkelt FÅR ett lastbilskort. Typ "jag köpte ett Kellogspaket igår och fick ett körkort". Hoppas dom får kämpa lite iallfall, innan dom får sitt kort om dessa veckor då...

Garage-dag.

Häng i garaget blev det idag, med hela familjen!
Åkte iväg till biltema och inhandlade diverse billig-filter och oljor till Golfen, aka lill tysken. Sen bar det av hemåt och ställa bägge bilarna utanför garaget, med oroväckandes tunga moln ovenför huvudet. Men vi klarade oss utan regn.
Barnet sov snällt i sin stol, för att sen flytta till vagnen efter en liten matstund. Hunden låg snäll brevid bil och vagn och filosoferade, med undantag då han var tvungen att bli lite arg och göra utfall mot garage-granntantens två små äckliga golvmoppar som inte alls vet hur man beter sej, och som dessutom gick nära vagnen. Jag tror bestämt att han Benz vaktar sin lillasyster!

Efter att ha stått och kliat mej i huvudet och svurit och skrapat bort oxidering fick jag ändå ingen fart på mina glödare. Men då jag gav upp och skulle bråka med en lampa bak som heller inte vill funka, kom jag på det misstag jag gjort en miljon gånger och några till. Bråkar el kollar man säkringarna först. Detta faktum borde jag ha lärt mej för länge, länge sen. Men tydligen inte. För det gjorde jag ju heller inte denna gång. Förrän jag svurit alla svordomar som går. Och givetvis var det ju där felet var. Nu är det ju något annat fel som är trasigt om säkringarna går. Men nu vet jag vad, och det ska jag låta min bilels-ingenjör pappa att kolla istället! För vi vill ju inte återuppleva kabelstams-branden för några år sen, då min far och jag (försökte) koppla larm. När det slutade med att min far, med sin finskbrytande svenska gastade "Det prinner, det prinner, helvette det prinner!!" bakom ratten.

Åska!

Så gick det med det fina vädret. Tror ju bestämt att det ligger åska i luften!!

Ringde pappan nyss, med en tanke på att åka och hälsa på. "Jag höör inget, det regnar så mycket!!" ropar han på andra sidan luren. Men vad jag fick fram av samtalet var att dom var typ i Happis, och att det tydligen bokstavligt talat öste ner. Hörde även rykten om att det åskade som fan i Kalix och Bodön. Så. Snart är det våran tur.
Tror bestämt jag ska koka mej en kopp thé och sätta mej på ballis och lyssna på åskan och regnet, när det kommer! Är inte det sommar och bara myyys så säg?!

Good ol' Claddilack!

Gårkvällen bjöd på en sväng på stan i en gammel Claddilack!

Räkan ringde och frågade om jag skulle komma ut en sväng och spela kubb nere vid mutantsjön, och eftersom Tyra skulle prova på flaskan igen drog jag och Benz iväg och satte oss nere vid stranden med den fina utsikten av SSAB. Det blev inget kubb-spelande (blir det någonsin det?), men Benz busade på med en jättepinne som han hittade, samt en petflarra (favoritleksaken!!) som snart var ett minne blott. Sen kom Rebeckas vän Veronika dit med sin Cadillac -66 och vi beslutade oss för att åka en sväng! Skitkul att få komma ut ett tag och åka fin-jänk! :D

Väl hemma möttes jag av tre sovande. Tog Benz på en sista sväng innan jag kröp ner brevid mina älsklingar, som sussade så hårt att inget hade väckt dom, tror jag..

Agge har då fått sova ut iallfall, en 13 timmar menar han att han sovit, men det behövde han nog efter en lång arbetsvecka! :)

Men, vad ska man hitta på idag då i finvädret? Solen steker ju!

Dagen i bilder.

Mamma kom och hämtade oss 10.30, eller vi hade kommit överens om 10.30, men klockan var ju så klart över det, tidsoptimist som min mor är. Under tiden satt vi och solade oss på kullen utan för hemmet.



Sen kom hon äntligen och vi plockade upp bärhjälpen syster och drog och hämtade släp och soffa i gamla byn.



Soffbygge.



Tyra och Benz mös under tiden i köket.



Roligt hade hon hos mormor!



Pussas med älskligen min!



Min mamma, Bodybuildern! ;)

MrZorro.

Vilken härlig dag det blev! Vaknade så där lagomt tidigt, kring åtta. Sen har vi bara varit till tolvtiden, då vi packade in famlijen i RKD och MrZorro och drog iväg på rövartåg. Eller så inte. Men till Barnens hus och Sko kanonen drog vi en vända och hittade två pyamasar och tuttar till snuttan, men dock inga sandaler till mej. Hade faktiskt tänkt mej några sånna där ballerina-pjucks, belive it or not. Får väl försöka tvinga mej in på stan någon dag och kolla där.
Sen bar det av mot byn och lämna MrZorro och ta hem Golfen, som var nybesiktad och fixad tvåorna på, av Agges snälla pappa! :) Där bjöds det på grillad fläskfilé och klyftpotäter, gooooott! Är ju nästan så man blir bortskämd av dessa föräldrar som ska grilla åt en jämt och ständigt! ;)

Imorgon ska man köra Voffla åt mamman tidigt, då hon inte vågar köra släp. Haha, vilken tur hon har som har en dotter som är kung på släp-körning då!

Uppdrag granskning

Idag har varit en sjukt händelselös dag, en promenad och tvättstuga har stått på schemat.

Agge var och inhandlade en värstingsflaska på Coop just som Jenna tipsade om i helgen, så nu ska vi få se, upp till bevis! Blir nog inte att testa idag, men imorgon då ska vi se om den duger för miss Tyra! Så avancerad som den ser ut så hoppas man då, inte lätt att hålla reda på alla dessa delar ska jag tala om!



Det var väl det mest spännande som hänt idag! Nu blir det Uppdrag granskning och se hur dom klantade sej då dom sköt W! Haha.

Moln!

Molnigt för en gångs skull!! Nu blir det till att slita ut hund och barn och vagn och traska, för jag verkligen hatar att promenera då det är gassande sol och typ 100 grader varmt!

Sen slutar nog karln tidigare idag, vad ska man då hitta på månne?

Nu har jag börjat mitt nya (eller gamla) liv igen. No more vitt bröd, eller låta Agge övertala mej om dom där förbannade chipsen, eller slarva med grönsakerna!! Förbannades graviditet alltså. Inte nog att man har en randig mage, den ska vara alldelens dallrig och fet också!!

Nu tvättstuga!

Fina Benzen!

Har idag konstaterat att Benz inte enbart funkar som sällskapshund, han är även en form av tjänstehund!
När vi varit på promenad och satt ute i gräset med Rebecca och Emelie, med barnvagnen i skuggan, började Benz, som låg brevid barnvagen, först titta upp mot vagnen för att sen börja gå runt den och titta på mej. "Vaken bebis, vaken bebis" verkade han säga. Och mycket riktigt, Tyra var vaken, men hade inte börjat larma ännu.
Sen när jag höll på att dammsuga kom han inspringande till sovrummet och såg lite så där orolig ut, jag går ut i vardagsrummet för att kolla Tyra, men hon sover sött ännu. Däremor surrade en geting, modell gigantisk i fönstret!

Min duktiga, duktiga hund! :)

Mer musik!

Jag har varit i en lång period musik-lös har jag kommit på, förutom då jag åkt bil då!

Detta ska det bli ändring på!


Sunshine!

Skitbra väder idag, igen! Vad ska man hitta på idag då?
Bara gått inne och plockat hela dagen, nu får det vara noooog! Haha.

Vilket vettig inlägg det här blev då.. En låt bjussar jag på iallfall.



Helg resumé!

Igår var ingen vanlig dag för igår var min födelsedag! Därav det kassa uppdateringen denna helg!

Dagen startade med att jag och CC skulle och få oss välbehövlig massage, men när vi kommer dit är det låst och ingen som svarar när man ringer, tyckte jag var lite märkligt! Men vi hade bara bokat en prelimiär tid, vad det nu betydde, och dom hade tydligen inte hört meddelandena som jag och CC pratat in på svararen, så vi blev helt enkelt utan våran efterlängtade massage!
Istället knallade vi iväg på stan och gick runt, kollade på kläder och annat, letade ett skåp att sätta våra öl som vi skulle suga i oss senare, men att hitta dessa förvaringsskåp visade sej vara en omöjlighet! Har dom slutat helt med dessa praktiska ting?! Vi hittade skåp uppe i Shopping, men då hade tydligen någon klåfingrig idiot varit och stulit alla nycklar, vad dom nu skulle med dom till?! Så, vi fick då helt enkelt bära på denna tunga börda.



Vi gav upp och gick och satte oss på Kultan, där vi tog första ölen, och fick underhållning av nå kids som breakdansade!







Efter förfriskningen mötte vi upp Snåfur och gick och tog en lunch på Chill Out som det så fint heter numer, käkade en jävligt god greksallad, att rekomendera! Satt där ett tag och surrade på med Sofia, tills hon skulle dra vidare på firmafest.



Sen kom Räkan och hämtade upp oss, och körde oss till OK, där jag var tvungen att inhandla mej akut-brillor, då mina Ray-Bans oturligt nog bestämde sej för att pajja!
Därefter förflyttade vi oss till piren nedanför Willys, Räkan joinade efter att hon varit och lämnat bilen, där vi satt och tömde våran kylväska, tills det var dags att bege sej hem till barnet och karln, som var så duktiga och var hemma och tog hand om varann!









Men inget öldrickande är ju fullständigt utan bilåkande, så gullungen Biggan kom och hämtade upp och lotsade oss genom stan några varv innan vi slutligen nådde destination hemmet och satte oss på ballis och njöt lite till av det fina vädret fram till kvällskvisten. Och det blev en tidig kväll, långt innan midnatt somnade en trött Linda brevid pluttan Tyra, sjukt nöjd över dagen!

Idag kom Agges föräldrar och käkade tårta, presenter fick både jag och Tyra då! Jag fick mej dynor till stolarna på ballis och ett set med bestick, Tyra fick äntligen ett baby-gym, vilket var grymt uppskattat (av oss båda två! ;))

Sen bar det av till mamma, grillspett och klyft potatis stod på menyn! Gott, gott! Där fick man också presenter, en blomma till ballis, som jag inte minns vad den hette, men luktade gott gjorde den! En morgonrock fick jag och presentkort på Fröken April av syster. Tyra fick presenter igen, två klänningar och två hattar!

Nu blir det till att ladda batterierna för en ny vecka, sista veckan innan Agge ska börja i Kalix!


Bajshund.

Så här såg min hund ut efter att vi varit och gått idag.






Han ser rätt nöjd ut tycker jag, men jag kan lova att han hade en mindre nöjd matte.
När vi tagit oss hem, med många Neeeej, håll dej bortaaaa!! styrde vi kosan mot garaget. Jag kan ju säga att jag tackade gudarna just då för mitt varmgarage med vattenslang. Men det tror jag dock inte Benz gjorde.

Igår nämde jag till Agge att det nog var dags att tvätta Benz, så, nu vart det ju gjort iallafall, och lite kul hade han ju också, innan iallafall! ;)

Skolös knarkare.

Haha!

Läs detta!

Sikken lirare!

Vaknade kring 04.00 och matade barnet. Mitt vad det är så hör jag världens jävla smäll i trappen. Sen blir det tyst. Sen smäller det igen. Sen hörs fotsteg. Nyfiken som man är var man ju tvungen att glo lite i fönstret och kolla vad det var för idiot som smällde i trappen och förstörde vårat mat- och bljöbytar-moment.
Killen som vinglade ut var barfota, i t-shirt, bar på en skjorta och skejtboard. Det såg faktiskt väldigt kallt ut. Och måste ha tagit jävligt ont i fötterna. Ännu ondare måste det ha tagit då han small i backen, med några volter som följd, då han gjorde några tappra försök till att skejta.
Vad man också såg, var att denna kille säkerligen inte var full. Han var påtänd som ett as. Men vad han kan ha tagit har jag ännu inte fått grepp om. Kanske rökt en så där sju pipor för många eller så? Ja, vad vet jag, men i det blå var han då. När han inte låg och inspekterade asfalten i närbild.
Sen gjorde han ett tappert försök till att gå tillbaka in i lägenheten, men där verkade han inte få komma in igen, så han gick ner igen, med buller och bång. Tror bestämt att han la sej ner och vilade också i trappen.
Efter ett tag kom Farbror Blå och hämtade honom. Lika bra var det tror jag. Annars hade han nog haft jävligt ont i både fötter och knän och armbågar idag.

Välkommen till Edeforsgatan! Här har vi aldrig tråkigt!

(Undrar ni varför jag låter lite desperat i mitt lägenhetsletande?)

Massa pladder bara.

Knallade ju som sagt ut igen. Slängde iväg ett sms till Pia och kollade om vi skulle ha hunddejt, tyckte det var på tiden, var ett tag sen vi skulle styrt upp det! Hon nappade och vi knallade runt lilla sjön vid Malmudden och hem till henne, där Tyra fick käk och Benz välbehövligt vatten.
Fick två bodys och en mössa till Tyra, tack igen! :) En "mirakel-tutte" fick vi också, men den glömde jag givetvis kvar på vardagsrumsbordet. Så vi får helt enkelt testa om den funkar någon annan gång!
Vi som skulle tjura med flaska nu hela veckan på kvällarna, för att försöka få henne att iallfall bli lite kompis med den, istället för bara morsans tutte! Men detta verkar svårare än väntat och idag slöade vi ihop, så det blir nog inget idag. Men imorgon blir det nya tag!

Imorgon ska jag göra tårta. Får se hur det ska gå. I och för sej blir det ju inte såå avancerat, att baka en botten är ju bara att fetglömma. Här är det färdig, tre delad som gäller. Sen bara smälla på ingredienserna. Problemet är bara att jag inte bestämt mej för vad det bli ännu, därav fick Agge köpa diverse ingredienser, så man kan bestämma.. typ imorgon. Mango-Passion, eller Banan-Choklad, eller regular, bananmos, grädde och nå frukt?! Tuff shit att bestämma.

Nu sitter jag här och väntar på att Grannfejden ska börja, Tyra tjurar i spjälsängen och vill inte sova, Agge sölar och drar ut på att gå ut med Benz på sista. Och Benz, han bara..är. Tror han är lite trött efter dagens bravader. Inte lätt att få stryk av en tjej! ;)


Så här pigg är man när idiot-morsan ska tvinga en att sova!

Baby-besiktning.

Besiktningen slutade med godkänt, med någon tvåa på lite torr hud på huvudet. Men är på väg att åtgärdas det med, krävs nog bara några dagar till med babyoljeinpackning så! ;)
Vilken tjockis till unge vi fått, säger jag då bara!! Blott åtta veckor gammal, och väger nu 6080 och mäter hela 59 cm över manken! Konstigt om man tycker kläderna fort blir för små? Jag märker ju bara på mej sjävl när man gått upp något kg, så börjar kläderna sitta åt rätt hård runt fläsket, tänk då att vara så petit som lilla Tyra (petit och petit, kanske var fel ord att använda..).

Vad händer annars då? Vet faktiskt ej, har inget inbokat idag och känner verkligen inte för att göra något här hemma heller. Blir nog att helt enkelt gå ut och knalla lite, i brist på annat.

Just ja! Köpa tårtingedienser måste man ju! Fredag-Lördag gott folk, finns det tårta och kaffe här hos Andersson-Jussi, kom och smaka om ni har vägarna förbi. Varför tårtan finns, det säger jag dock inte! Haha.

Yeeey.

Hundkräk, jättebajsblöja och nästan ingen sömn började dagen med.

Nu är Mallan här, och kaffe står på schemat, sen till BVC och läkarkontroll.

Ballis och blommor-fix!

Idag packade jag och Tyra oss i bilen och åkte iväg och inhandlade blommor till ballis med Räkan. Tanken var ju att jag ville ha några sånna där som typ solrosor, eller något liknande, men då fick man ju tydligen inte ha dom ute på nätterna än, med risk att dom fryser, och med erfarenhet sen tidigare, så vet jag att man även får med in sånna där härliga blomflugor om man plockar in uteblommor, så nej tack, det fick bli tråkiga penseer.

Skurade och dammsög även balkongen, kändes lite overkill, men vad fan! Ska det vara så ska det! Sen skruvades dom nya möblerna ihop och åkte ut. Så snygga dom är alltså! Blir nog en ny matta och en spaljé för att gömma den fula väggen som kom fram då den fallfärdiga hyllan som stått ute i väder och vind i för många år åkte i soporna. Och den där bänken givetvis!

Den ser ut så här för den som undrar. ;)




Att vara mamma.

En timmas promenad smet vi iväg på, jag och Benz nu på kvällen. Att det är skönt att traska på kvällstid, allt är så mycket lugnare på något sätt! Missförstå mej inte, jag älskar mitt underbarn på alla sätt som går, men ibland är det skönt att smita iväg och inte bara vara mamma! Är det något som jag behöver, så är det lite "egentid" då och då tror jag. Vet inte om alla känner så (kan ibland kännas som att man måste hänge all sin tid till att vara mamma på heltid och inget annat på saker man läser lite här och där..?)
Jag kommer aldrig bli en sån där bullbakande mamma, eller en farmor med sju sorters kakor på bordet, och det tänker jag heller inte ha ångest över. Jag kommer att åka ut på krogen, säkert bli för full någon gång till. Jag kommer röka mina älskade cigaretter som jag äntligen får suga på igen. Jag kommer fjanta med styling till bilen (och även barnvagnen!). Jag kommer ha på mej mina "fjortis-hoods" med döskallar. Jag kommer säkerligen tatuera mej igen. Kanske göra (ytterligare) en uppseendeväckande piercing.

Men jag kommer också försöka vara världens bästa mamma till min älskade Tyra! Men jag kommer alltid vara Linda, inte bara Tyras mamma!

Och vad an detta inlägg? Jo, för att jag är bara så jävla trött på dessa sidor på nätet, dessa familje-communitys, där (mestadels) mammor sitter och klankar ner på varann, för hur dom gör i sitt föräldraskap, och hur dom väljer att leva sina liv. Många verkar tycka det är helt ok att vara hur elak som helst och kunna kläcka ur sej vad som helst, bara för att dom sitter och gömmer sej bakom sin dataskärm.

Så common! Hacka på, för bakom dataskärmen, där är man ju så skyddad och säker och kan vara anonym!
Nu är det ju inte så att jag åkt på denna skit (ännu?), men skulle ju inte alls bli förvånad om jag själv kommer åka på jävligt mycket åsikter om hur jag väljer att göra i mitt föräldraskap. Som att tycka att det är skitskönt att komma ifrån ungen och bara vara jag, Linda. Inte bara Tyras mamma alltid.

Ballis makeover!

Nå saudan, idag har man fått lite eld baki röva och fixat och donat!
Drog med mej systeryster på Storheden och inhandlade mej utemöbler äntligen!!
Blev dessa wonderbara stolar och bord:



Snacka klipp man gjorde, pröjsade 700, egentligen skulle kalaset gå på 2 lökar! :) Nööjd är bara förordet! Sen får vi se om man kanske har sån tur att man får en matchande bänk av någon snäll själ när man fyller år??! *pik, pik*

Imorgon blir det åka och inhandla lite blomster till min framtida omstylade ballis, ska nog lugna mej i år, förra året kan hända att det blev lite, bara lite, för mycket blommor, knappt så man rymdes själv där, och att vattna alla dessa geting-lockande saker var heller ingen lek ska jag erkänna! I år blir det snäppet mindre, lagom är bäst! Iallafall framtills jag får mitt hus med feta trädgården!

Nu, tvättstuga, styra upp middagen, och roa syster!

*Klappa på huv'et*

Jag hade visst glömt att det är en minst lika lång backe upp till Svartöstan. Haha.
Men då fick man ju iallafall träna vaderna ordentligt. ;)

En och en halv timme tog det, duktig kikka!

Varför?

Varför är det så att det alltid, alltid är lägenheter på direktbokning på Lulebo, som man verkligen vill ha, när man glömmer bort att sitta vid datorn klockan prick 09.00?? Varför, varför??

Lite skryt, bara.

Klarblå himmel och strålande sol vaknade man till idag!! Härligt! Mallan-Brallan skulle komma förbi och ta nå kaffe och sen, en långis tror jag bestämt vi ska dra iväg på. Svartösta-vändan kanske?? Slipper man den där hääääärliga backen på Malmudds-viadukten, om man gå åt andra hållet. Och Yes, min kondis är ännu inte vad den borde vara, och no, jag orkar fan inte putta vagnen hela backen!! Men, snart, då jävlar ska det bli andra bullar. I juni börar träningen på rikt! Träningskort och hela baletten ska inhandlas.

Sen måste jag bara få skryta över lilla prinsessan Tyra. Hon sover så sjukt bra! (Eller är det jag som sover så sjukt bra att jag inte ens vaknar när jag matar hon?) I morse vaknade vi 06.00, och jag tror att hon sovit sen kring halv 11?! Heeelt otroligt.
Nu sover hon igen. Mamma ska få duscha och klä på sej och sminka sej i lugn och ro, så jag sover väl här i babysittern då... Typ. Eller så brukar hon ligga på skötbordet och surra med sina nya vänner. Herr Blå, herr Röd, herr Gul och herr Grön. Herr Röd är bästisen tror jag, han får mest uppmärksamhet. Det är alltså hennes mobil vi hängt upp ovanför. Skitbra grej det där, kan man hålla på och fjanta sej med utseendet i timmar om man vill, med en nöjd bäbis brevid! :)


Typiskt.

Solen glottade fram där för en timma eller två. Just då kom Agges föräldrar på kaffe, sen skulle Tyra matas och bytas blöja på. Sen tog vi oss ut. Och hinner var ute i kanske tio minuter, och då kom regnet.
Tjurade lite där i regnet medans Benz fick busa med Marianns hund Blaze, sen gick vi hemåt, i regn.
Nu är vi hemma. Vad händer? Jo, det blir en liten glipa i molnen och solen tittar fram. Just my luck.

Men, för att ibland vara lite sån där optimist iallfall, så hann jag torka av utemöblerna (nej, jag har inte kommit så långt som att köpa nya än) och fixa lite på balkongen, i solen. :)

Dagens Jukebox.


Filmtips!

Kvällen blev betydligt bättre än dagen, trots att regnet fortfarande öste ner.

Fick besök av Björn med flickvännen Sussi, tyckte man såg lite bebis-sug där i ögonen på en av dom när Tyra fick hållas i?! ;)
Sen kom Räkan, hon och Agge åkte iväg och köpte snask och hyrde film, Australia, såå jävla bra den var!! Se den ni som missat den, lätt värd trots sina 2 timmar och 40 minuter. Det är sällan filmer berör mej så särkskilt mycket, men igår var fan tårarna nära flera gånger!



Till salu!

Är det förresten någon som är sugen på en assnygg vagga?
Då jag är för trött och ovaken på nätterna, och inte vågar lyfta i prinsessan då, så är den endast använd två hela gånger, förrutom då (läs;jämt och ständigt) den används som kasta-kläder-på-möbel.


(mamman och bebisen på bilden medföljer ej)

Krääpig dag.

Hade jag inte vetat bättre hade jag gissat på att det är söndag idag. Så seg och tråkig dag som denna är. Och vädret gör ju saken inte bättre heller. Kanske är just det som gör hela skiten.

Så, vad händer idag då? Jo, gott folk, det ska jag berätta för er, inte ett skit. Annat än att vi har plockat och dammsugit och sånt där kul som man bara älskar att göra. Drömmen om ett hus bara växer och växer. Då ska jag ha en asjävlastor friggeboda, där jag kan gömma allt mitt skräp jag samlar på mej. Och massor med förvaring. För som sagt, här råder det så sjukt stor brist på just förvaring. Kan ju vara anledningen till varför man måste fara och plocka hela tiden. Var sak har  inte sin plats!!

Och sen då. Fick ju ett spjälsängsskydd av Babbsan, och nu (bättre sent än aldrig) skulle det på. Men, det  visar sej vara för stort, eller sängen för liten kanske. Tyckte det var konstigt att madrassen vi köpte inte passade. Nu insåg jag ju. Vi har en sär-spjälsäng, där inget passar!
Spelar inte så stor roll kanske, då vi fått mer pengar i kassan åker den ändå ut tror jag.
Vet ni? Innan man målar, då ska man slipa innan man ska måla, då fastnar färgen bättre. Som lackerar-dotter är det ju inpräntat i hjärnan sen barnsben. Men gör jag det? Tror du? Nä, just det, det gör jag inte. Och därför släpper färgen så fort man råkar stöta lite med en nagel, eller annat lite vassare. Krääp. Sabbad säng, ja.

Nu ska jag sluta sitta här och gnälla och ta mej en kopp kaffe och en cigg tror jag. Och låtsas som att solen skiner.

Man, it's good to be home.

Igårkväll lyckades vi äntligen ta oss hem! Bilfärden var väl inte det roligaste jag varit med om, men det gick ju att stå ut med då man visste att man snart var hemma..

Agge har åkt och jobbat idag, han var hem en sväng på lunchen och käkade och tog ut Benz, vilket jag inte vågar mej på ännu. Skulle han rycka i kopplet, skulle jag nog inte palla att hålla emot, eller av ren reflex kanske jag skulle det. Och hur bra skulle det se ut om man föll ihop ute, med barnvagnen och hunden? Inte så snyggt kanske. Så, han Benz får helt enkelt nöja sej med piss och bajs-svängar, till imorgon.

Men nu kan jag faktiskt inte klaga, den värsta smärtan har gått över, och Citodonet har blivit utbytt till Panodil, och jag kan fortfarande röra mej utan att tro jag ska dö!

Imorse när vi vaknade tog vi ett långt välbehövt bad jag och Tyra, lite bökigt var det när man är ännu rätt orörlig, men med hjälp av babysittern fick jag i henne också. Haha. Det gäller att vara påhittig helt enkelt.
Är kul att se att hon inte längre tycker det är pest och pina att bada, första gångerna skrek hon så högt att man trodde trumhinnorna skulle spricka. Men idag kunde hon till och med fyra av ett leende och sen kom hon på att det var ju rätt kul att ligga där och sprattla, man väger ju ingenting!

Nu sover både barnet och hunden. Funderar på att göra detsamma, så man kanske orkar kolla nå film och grejjer ikväll!
Någon som har nå bra filmtips?

Efter regn, kommer alltid solsken.

Imorse när vi vaknade var vädret allt annat än bra. Det regnade och var mulet. Härligt, tyckte jag, då man kan ligga här i soffan och vara ett kolli utan minsta dåliga samvete.
Men nu då? Jo, nu kom solen fram och det där samvetet säger att vi kanske ska klä på oss och jag ska sluta ha ont i ryggen, och gå och sätta mej och Tyra i en solstol och titta på när Agge byter däck och tvättar Golfen.

Ett skott i ryggen.

Kabang! sa det och nu ligger jag i Sunderbyn på Agges mamma och pappas bäddsoffa i deras vardagsrum. Med ryggskottet från helvetet.
Skulle ju då byta däck på RKD i förrgår. Jag hann med tre, sen när jag skulle lyfta av sista vinterfälgen (dom väger bly ungefär) så small det bara och Linda flög i backen. Och där stod jag på alla fyra och insåg att jag inte kan ta mej upp, hur mycket jag än vill. Som tur var Räkan med mej, medans Agge var med Tyra inne, så hon rusade in och hämtade Agge, som fick försöka leda in mej, med sjuka sus i öronen och svartnande för ögonen.
Efter många om och men tog jag mej tillslut in och la mej i soffan utan att svimma. Där jag ligger än.
Nu är det lite bättre, jag kan ta mej upp och pissa iallafall. Om det är ryggen som blivit bättre eller Citodonen som funkar vet jag faktiskt inte. Men hem vet jag att jag vill.
Missförstå mej inte, det är skitskönt att vara här och bli servad av Agges fina föräldrar, men hemma är alltid.. hemma.

Och inte blev det nå jobba för Agge heller, eftersom jag inte ens kan byta blöja på lilla sessan, eller ens rapa henne, måste han ju vara stand by hela dagarna. Kanske att han kan jobba nästa vecka iallafall?

En sak är då säker; Linda har lärt sej sin läxa och kommer börja träna sin kassa rygg så fort det bara går. Att jag gått och ignorerat det faktum att jag har asdålig rygg, att det ligger i släkten dessa ryggproblem och att jag haft ont i ryggen så länge jag kan minnas, är ju helt jävla hjärndött.


Change of plans.

Det blev inte att åka till byn, A's morfar ringde och ville ha hjälp med avgassystems-byte, så jag, Tyra och Benz har legat och sovit lite till, eller dom har sovit, jag har nött dator och försökt vila lite. Har något skumt på G, svinont i magen, helt seg och yr. Hoppas inte det är nå sjuka, när A börjar jobba imorgon!!

Och givetvis så har jag tandläkare på torsdag morgon, tjugo i åtta! Ska bli spännande, med tanke på att Tyra annars brukar sova då, nu ska vi upp före fan och härja. Frågade om det går bra att släpa med en knodd dit, Hur gammal är hon? Jaha, ja men så länge hon sover går det ju bra! fick jag som svar. Men hur ska jag då veta om hon kommer sova, eller vilja turbo-matas, som hon oftast brukar vilja så där tidigt på morgon??

Nu ringa och höra om däcken är klar.

Morgonens Jukebox.



Nu blir det till att åka till byn igen så fort man styrt upp morgonbestyren för idag!
För idaaag får jag tebax mina fälgar!! :D

Och nu ser det inte lika skabbigt ut med mina lycktor, eftersom älskling var så snäll att han fixade och satte dit KBDns gamla igår. Sweet.

Visst ja, bokade just en lägenhet på Lerbäcken, håll nu tummarna på att vi får den!

Skoskav is NOT the shit!

Krääp, då har man åkt på feting skoskav, efter man knallat hem från stan i mocka-stövlar. SÅ bright man kan vara ibland.

Vi for ju som sagt till byn och lämnade in däcken. Dyr historia det där då dom dolda ventlerna ska börja krångla och släppa ut luft. Nu få åker vanliga hederliga ventiler på, men lite styling mpste man ju dra, så nå merca-hattar ska jag gräva fram som jag fick av söt-Räkan förra året, men dom funkade ju inte då man inga ventiler hade. :P
Middag fick man också i byn, inte illa pinkat!

Nu är Benz på prommis med gullungen Emilia, som brukar kidnappa han ibland! TV-kväll på hög nivå blir det ikväll! :)

Nytt och bytt!

Blev sväng på stan så där på morgonkvisten (jo, halv elva är morgonkvisten för mej ;) ). Fika på Metro med familjen och CC med Agnes, länge sen man var där alltså! Och nu såg man ju att det inte var så farligt det här med fika och bäbis iallafall.. Haha, nojig som man är. :P
Hittade mej en så där lång tröja till mej själv, en vit, håll i hatten! Och en skiitsöt liten rosa kjol till Tyra. Agge passade på att gå och klippa sej, var nog på tiden tror jag, såg ut som ett stort skatbo innan. ;)



Nu bär det av mot byn och fara och lämna in mina fälgar och nya däck för omläggning, äntligen säger jag bara!!




Benz och jag.

Imorse smet jag och Benz ut på en alldeles egen morgon-promenad. Så jävla härligt det var! Och det är så kul att se hans reaktion, han är så nööjd över att ha sin mama för sej själv en stund. ;)

Men snart börjar Agge jobba, sen ska han ju börja pendla till Kalix på inte så länge. Shit alltså, jag börjar ju bli nerövs över detta. Ensam med Tyra och Benz. Hur fan ska det gå? Jag kan ju bara tänka mej att dom första dagarna kommer sluta i stort kaos, när vi ska ut på våra promenader.
Tur är det ju att vi köpte en Babybjörn tror jag, får helt enkelt sela på ungen på magen då jycken ska gå en kortis och pissa av sej, vagnen ids man ju inte böka ut för det...

Hur gör dessa ensamstående med jycke och femtielva ungar undrar ju jag?
Eller bara ensamstående med EN unge och hund, slita upp ungen för att gå ut flera gånger om dagen.
Gosh, vad jag är glad att jag slipper.

Grus-helvete.

Vet ni vad jag verkligen hatar?

Jo, att kliva ur duschen på morgonen, och fan inte ens kunna passera hallen, för att man får fötterna fulla i grus.

Det är ju denna underbara årstid, då man vissa dagar verkligen önskar att man inte hade en hund som drar in tonvis med sand och grus.
Gissa vad vi ska göra idag?

Pite-cruising.

Då var det dags, nu startar cruisingarna, med vårträffen i Pite idag!

Efter att ha lyckats försova oss, så drog vi iväg mot Pite kring tolv, men bättre sent än aldrig eller? ;)
Men den så kallade utställningen var väl inte nå att hänga i granen. Alls. Så det blev att gå runt ett varv, stanna och surra med Räkan och gänget ett litet tag, låta Benz gå och lukta på några träd och utöka sitt revir lite till, och åka hem igen.



Räkan och Em.



Tanken var ju att ta en bild på Em och hennes karls Beemer, men givetvis skulle ju Räkan vara med där med. ;)


Sen att man fick ett sms som förklarade hur mycket folk som var där nu ikväll gjorde ju saken ännu bättre. Eller så inte.

(Inte är jag bitter alls för att jag inte är där, nä.)

Vårigt värre!

Härlig dag idag!! :) Strax efter tolv möttes jag och CC upp vid Statiol och köpte varsinn glass och fortsatte färden mot Willys. Köpte lite frukt och välbehövd Loka päron. Dum som jag var hade jag glömt att ta med mej vatten och skål till Benz, så han fick sej finvatten och en glasskål! Haha. Måste nog gräva fram hans vattenskål i nå tygaktigt material, skitsmidig att ha i väskan vid behov!
 


CC solar sej lite!



Inga båtar än, men en jävla massa is!



Benz var törstig, men vågade inte gå ner till vattnet...



No, no, bryggan är livsfarlig!!



RSS 2.0