Massa pladder bara.

Knallade ju som sagt ut igen. Slängde iväg ett sms till Pia och kollade om vi skulle ha hunddejt, tyckte det var på tiden, var ett tag sen vi skulle styrt upp det! Hon nappade och vi knallade runt lilla sjön vid Malmudden och hem till henne, där Tyra fick käk och Benz välbehövligt vatten.
Fick två bodys och en mössa till Tyra, tack igen! :) En "mirakel-tutte" fick vi också, men den glömde jag givetvis kvar på vardagsrumsbordet. Så vi får helt enkelt testa om den funkar någon annan gång!
Vi som skulle tjura med flaska nu hela veckan på kvällarna, för att försöka få henne att iallfall bli lite kompis med den, istället för bara morsans tutte! Men detta verkar svårare än väntat och idag slöade vi ihop, så det blir nog inget idag. Men imorgon blir det nya tag!

Imorgon ska jag göra tårta. Får se hur det ska gå. I och för sej blir det ju inte såå avancerat, att baka en botten är ju bara att fetglömma. Här är det färdig, tre delad som gäller. Sen bara smälla på ingredienserna. Problemet är bara att jag inte bestämt mej för vad det bli ännu, därav fick Agge köpa diverse ingredienser, så man kan bestämma.. typ imorgon. Mango-Passion, eller Banan-Choklad, eller regular, bananmos, grädde och nå frukt?! Tuff shit att bestämma.

Nu sitter jag här och väntar på att Grannfejden ska börja, Tyra tjurar i spjälsängen och vill inte sova, Agge sölar och drar ut på att gå ut med Benz på sista. Och Benz, han bara..är. Tror han är lite trött efter dagens bravader. Inte lätt att få stryk av en tjej! ;)


Så här pigg är man när idiot-morsan ska tvinga en att sova!

Kommentarer
Postat av: Olga med Best, Puma & Fjant

Gud så söt hon är lilltjejen! :)

2009-05-15 @ 09:44:56
URL: http://meandmydoggs.blogg.se/
Postat av: emz

vilken söt en=)

2009-05-15 @ 11:44:41
URL: http://emmzon.blogg.se/
Postat av: Emilia

Gud vad söt hon är! :)

2009-05-16 @ 23:05:11
URL: http://emiliafogelqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0